Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie mam w aucie problem iż odpadają i nie trzymają mi te uchwyciki które mają być odpowiedzialne za przymocowane listwy nad tylnymi drzwiami, kupie to gdzieś czy tylko ASO? Bo chyba szukać jakiegoś innego wyjścia i kleić to bez sensu co nie?

Dodam iż zawsze po otwarciu ona odpada i wtedy nie mam jak drzwi zamknąć i muszę ją palcami trzymać , takie to irytujące

Opublikowano

niestety te ostatnie uchwyty które są nad tylnymi drzwiami mam urwanę a one są z tego co widzę montowane na listwie i nie do kupienia osobno.

Więc koszt całej listwy

Aso 580zł...

więc szukamy w Krakowie całej

Opublikowano

wg. mnie nie znajdę tak mocnego kleju który by tą listwe skleił do karoserii, trza szukać uzywanej listwy.

Tutaj jeszcze mam pytanie do was czy tą listwe się normalnie łatwo montuję?Wszędzie na wtyki jest ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wg. mnie nie znajdę tak mocnego kleju który by tą listwe skleił do karoserii

Masa uszczelniająco-klejąca albo klej do szyb samochodowych. Dobrze odtłuścić powierzchnie i przykleić. Nie ma prawa się oderwać :8)