Skocz do zawartości

320d dziwny objaw... nowy dwumas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marcin78uk widzisz a u mnie mrowi jak dotknę nogą, jak wcisne, i jak zmieniam biegi :? kurna jestem zły na siebie bo zawsze szukam dziury w całym... naczytałem sie o pękających wałach i wydałem 2 tys by gorszego bigosu sobie narobić :? jedyny plus całej operacji to że sprzęgło chodzi delikatnie i nie drży na wolnych obr :?

a kolego moby a jak u Ciebie z wibracjami na wolnych obr??

Opublikowano
Temat wibracji na wolnych to temat rzeka:/ ja podkrecilem DISem obroty biegu jalowego do wartosci 930. Po tym zabiegu jestem zadowolony, prawie w ogole nicz nie czuc...wydaje mi sie jednak, ze za moje drgania odpowiada chyba spartaczone wstawienie lacznika elastycznego wydechu (DISem bylo szybciej pozbyc sie drgan :D )

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
Sprzeglo mi bierze juz na gorze , tez mam mrowienie przy zmianie biegu i jak dotkne pedalu delikatnie ale jak wcisne do konca to nie mrowi,nie wiem moze ta zmiana temperatury na dworze,bo jak sie silnik rozgrzeje jest lepiej, nie wiem co z tym fantem zrobic bo zaraz po wyjezdzie od mechanika chodzilo pieknie a teraz to nie to samo. Nie sadze zeby mnie mechanik wyjebal ale nigdy nie mow nigdy zreszta mam faktury nr czesci wiec sam by bata na siebie nie ukrecal za 2tys z jakims lewym dwumasem i sprzeglem.
Marcin