Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie zawsze mnie to troche zastanawialo, ale w koncu postanowilem napisac.

Czy u Was tez jest cos takiego, ze na obrotach jałowych silnik ma ok 600obr. a jak wcisnie sie sprzeglo to po ok sekundzie komputer podnosi obroty do ok 650-700?

Nastepnie jak puszcze sprzeglo to tez po krotkiej chwili obroty powoli spadaja do 600.

Tak tez sie zastanawiam czy 600obr to czasem nie za malo?

Opublikowano

No fakt, przypomnialo mi sie. W sumie troche dziwna sprawa z tymi obrotami u mnie :think:

PS. Co to za E60 w podpisie? ;)

Opublikowano
No fakt, przypomnialo mi sie. W sumie troche dziwna sprawa z tymi obrotami u mnie :think:

PS. Co to za E60 w podpisie? ;)

Swoją drogą nie zauważyłem u Ciebie tych podnoszących się obrotów ale i tak wolałbym mieć Twój problem z obrotami niż mój z ruszaniem :P

Co do e60, daj znać jak będziesz miał trochę czasu to się zgadamy i Ci ją 'przedstawię'. Powiem tylko, że jeśli chodzi o dynamiczną jazdę po Wrocławiu to chyba bardziej preferuje 325ci. Nawet miałem już okazje je sprawdzić. E60 zdecydowanie lepsze na trasę.

Ps. Widzę, że pojawia się coraz więcej wątków o M54, nawet moderator z Wrocławia mattis założył jakiś temat o potyczkach ze swoim 320. Musimy go zwerbować i zrobić jakiś mały zlot :D

Pzdr.

Opublikowano

Swoją drogą nie zauważyłem u Ciebie tych podnoszących się obrotów ale i tak wolałbym mieć Twój problem z obrotami niż mój z ruszaniem :P

Co do e60, daj znać jak będziesz miał trochę czasu to się zgadamy i Ci ją 'przedstawię'. Powiem tylko, że jeśli chodzi o dynamiczną jazdę po Wrocławiu to chyba bardziej preferuje 325ci. Nawet miałem już okazje je sprawdzić. E60 zdecydowanie lepsze na trasę.

Ps. Widzę, że pojawia się coraz więcej wątków o M54, nawet moderator z Wrocławia mattis założył jakiś temat o potyczkach ze swoim 320. Musimy go zwerbować i zrobić jakiś mały zlot :D

Pzdr.

No u mnie to zbytni problem nie jest, ale tylko cos takiego co mnie zastanawia ;)

Co do 'nowych znajomosci' to sie jakos zgadamuy jeszcze :)

PS. Jest watek na tym forum o spotkaniach we Wrocku.