Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
taa dzis Kubica bardzo ladnie jechal :mrgreen: a wiliams niby taki doscwiadczony team a znow gorszy od BMW :mrgreen: i co najwazniejsze toyocie poszlo kiepsko mi tak wielkiego budzetu :D
moje modele
Opublikowano

Zobaczymy w przyszłym sezonie. Generalnie BMW jest cieniutkie ale mógł trafić do takiego MF1, który nie zdobył nawet punktu w całym sezonie.

Myślę, że zestaw Raikkonen + Ferrari to będzie hit następnego sezonu.

Toyota to ciekawostka. Największy budżet i dopiero 6 miejsce.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

Bartek jeslei uwazasz ze BMW to slaby team to widac jak sie bardzo na tym znasz... :duh:

to jest PIERWSZY sezon BMW do tego mieli zmiane kierowcy w polowie sezonu i mimo tego wsyztskiego uzyskali bardzo dobre wyniki :modlitwa:

zobacz jak toyota czy williams jezdza?? a przeciez toyota ma najwyzsza budzet a z kolei williams lata doswiadczen...

w nastepnym sezonie bedzie trezba jezdzic 3 wyscigi na jednym silniku i tu BMW ma pole do popisu wspolczuje Alonsowi ktory przezdl do teamu gdzie silniku lubia wubuchac... a co do Reanult to w przyszlym seoznie ze wzgledu na kierowcow beda mieli kiepsko...

moje modele
Opublikowano
dajmy Kubicy trochę czasu aby pokazał na co Go stać. Najważniejsze , że już jest w F1 i do tego również jest ważne , że BMW też od niedawna tam się znalazło.