Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
od kiedy rusza produkcjia tej 4 coupe bo albo mi sie przywidzialo albo cos bardzo ale to bardzo podobnego widzialem juz w krakowie :shock: z x6 tez tak mialem widzialem ja juz na zywca w krakowie jak jej jeszce nie bylo na stronie bmw .pl trzy miesiace pozniej pojawila sie w sprzedazy bo z ciekawosci dzwonilem do salonu i nie umieli mi odpowiedziec co mniej wiecej widzialem
  • Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
.. te fejko wloty ala ///M co to ma byc?!

To jest wylot powietrza z przednich nadkoli, żeby zmniejszyć zawirowania powietrza, obniżyć opory itd. Oglądałem to dokładniej w zeszłym tygodniu w 3GT.

pozdrawiam

Paweł

• Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem w czym ten dziadkomercedes jest ladniejszy Waszym zdaniem ale ok, kwestia gustu. Szczegolnie ta tylna szyba z jakąś podziałką nie wiadomo do czego.. Od poczatku mnie mdli jak widze boczny profil tego mietka. Polecam zmienić marke i nie narzekac na brzydkie beemki :P

Technicznie i tak nigdy w zyciu nie dojdą BMW nie wiem skad te opinie bierzecie panowie.

Edytowane przez Randall
Opublikowano

Ta E-Klasse jest strasznie niespójna. W coupe jeszcze jakos da się to przeboleć ale sedan i kombi to niesamowita porażka (nowoczesny przód/tył, dość obłe linie, dużo LEDów - nowa linia Mercedesa) a profil już kanciasty i niezbyt dynamiczny. Ale o gustach sie nie dyskutuje...

Tak na marginesie - porównanie E-Klasse vs. BMW 4er jest chyba niezbyt trafne. Raczej C-Klasse jest konkurencją dla 3er/4er.

Opublikowano

AO , kiera lezy w dloniach genialnie :cool2:

Wczoraj widzialem nowa ECoupe na zywo ... jest MEGA !: :!: , zarowno przod jak i tyl miazdza. Linia jest jaka jest , dosc specyficzna brak jej spolnosci ale ogolnie auto robi wrazenie mega nowoczesnego - zobaczymy jak sie bedzie starzec.

Opublikowano

Ja już widziałem BMW 3GT - bez rewelacji ale o niebo ładniejsze jak 5GT

W środku odczuwa się wyraźnie większą przestrzeń jak w sedanie.

Pytałem się też kiedy będzie nowa coupe i prawdopodobnie może być już w sierpniu a na pewno na jesień :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Coupe ma być w sprzedaży od października, tylko nie wiem czy w Polsce też, ale na pewno zagranicą.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Jak dla mnie coraz słabiej wygląda ta 4. Każde kolejne zdjęcie przybliża realny wygląd auta i coraz bardziej odbiega od konceptu - czego spodziewaliśmy się chyba wszyscy, ale żeby aż tak... :(
Opublikowano
Jak dla mnie coraz słabiej wygląda ta 4. Każde kolejne zdjęcie przybliża realny wygląd auta i coraz bardziej odbiega od konceptu - czego spodziewaliśmy się chyba wszyscy, ale żeby aż tak... :(

otoz to, niech to sobie bedzie ladne auto - kwesita gustu, a na zywo z mpakiem moze byc fajne, ale to wciaz nie bedzie concept, ktory byl REWELACYJNY.

Pewnie ten sam badziew bedzie z I8...

• Moderatorzy
Opublikowano

Najtańsze 420i 35 750 Euro ze skrzynią manualną

428i z automatem 43 250 Euro

Jeszcze z silnikiem poniżej 2 litrów bedzie ok, akcyza nie zabija.

Ale już np 435xd hmmm: 54 300,00 Euro.

Przeliczając na złotówki z ceny netto niemieckiej

45630 + 18,6% akcyza+ 23% VAT * kurs euro 4,2= 279 500,00 + dodatki.

To będzie w okolicach 350 tys po doposażeniu.

Opublikowano
Hmm z ciekawości zajrzałem na cennik DE.W cenniku f30 jest skrzynia automatic i sport automatic różnica w cenie 2000eur.Pierwsze słysze,u nas też tak jest?
Opublikowano
Coupe ma być w sprzedaży od października, tylko nie wiem czy w Polsce też, ale na pewno zagranicą.

W salonie powiedzieli mi że spodziewają się że pierwsze testowe egzemplarze w PL mogą być już na przełomie sierpnia i września.

Najtańsze 420i 35 750 Euro ze skrzynią manualną

428i z automatem 43 250 Euro

Jeszcze z silnikiem poniżej 2 litrów bedzie ok, akcyza nie zabija.

Ale już np 435xd hmmm: 54 300,00 Euro.

Przeliczając na złotówki z ceny netto niemieckiej

45630 + 18,6% akcyza+ 23% VAT * kurs euro 4,2= 279 500,00 + dodatki.

To będzie w okolicach 350 tys po doposażeniu.

Około 350 tys. zł kosztowała moja była 335d praktycznie w najbogatszej opcji więc ceny pozostały na podobnym poziomie.

Szkoda że nie ma w cenniku jeszcze 425d bo nie ukrywam że mnie bardzo interesuje ta wersja.

Opublikowano

moja ex 335i kosztowala 330 tys, a diesel drozszy...

no coz, seria 4 to musi byc "4" w cenie z przodu ;)

Drogiete autka... 2-3 letnie beda w sam raz.

Nie wiem czy zaplacil bym prawie 400 tys za nowa serie 4... i tracil 200+ pln dziennie na wartosci auta...

ale to moje zdanie ;)

@Jasons, dzieki ;)