Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,chciałbym się dowiedzieć za ile mniej więcej mógłbym sprzedać swoje X5.Mój egzemplarz jest z września 2006,pierwsza rej. 03.2007,przebieg 55tyś km,3.0D,kolor szafirowa czerń,sportowy pakiet z 19 calowymi kołami plus zimówki orginalne BMW z 10tyś zł używane dwa sezony.W wyposażeniu znajdują się fotele komfort,navi professional,nagłośnienie professional,czarna skóra,panorama dach,czujniki parkowania,listwy zewn Individual,ksenony skrętne,relingi i inne mniej znaczne rzeczy w salonie kosztowała ponad 360tyś zł.Samochód nie malowany,bezwypadkowy,serwisowany w zimę nawet praktycznie nie używany.Prosiłbym o wycene.Jeśli jeszcze coś jest potrzebne to prosze dać znać:)
Opublikowano
Popatrz kolego na ceny na allegro.Widze ze sa tu e53 z 2006 roku w cenach od 77.000 PLN do nawet 140.000 PLN.Ale jak spojrzysz na e70 to zorientujesz sie ze mozna juz kupic ladny egemplarz za 119 000 PLN.osobiscie jakbym mial dac ponad 100 000 PLN za e53 to wolalbym dolozyc te pare zlotych i kupic e70.
Opublikowano
Najgorsze jest to, że rozpiętości cenowe są bardzo duże. Trzeba wypośrodkować, ja zawsze odrzucam krańowe choć bardziej przyglądam się tym tańszym i szukam haczyka. Wiadomo, cena jest wtedy dobra gdy satysfakcjonuje sprzedającego i kupującego, a na sprzedaż nie trzeba długo czekać. Trzeba realnie do tego podejść. Dobre zdjęcia ze szczególami są bardzo pomocne.
Opublikowano
No to znasz już swoją wartość! Aby znalazł się ktoś kto doceni walory Twojej Buni. Próbuj, życzę powodzenia. A te zdjęcia możesz zamieścić, Fajnie jest pooglądać. Choć mam swoje auto to często siedzę na allegro i "przeglądam prasę".
Opublikowano
Kuba ma rację i jestem zupełnie za jeżeli dać za e53 ponad 100 tysi to wolę już dołożyć i chapnąć e70 ,ale warto spróbować może się znajdzie kupiec i doceni walory dobrego egzemplarza :cool2:
Opublikowano

Przyznam ci kolego że masz ciężki orzech do zgryzienia. Ja na twoim miejscu zostawiłbym sobie ten samochód skoro wydałeś już tyle kasy i jeśli jest faktycznie pewny. Natomiast popieram przedmówców - przy tym poziomie kwotowym lepiej dorzucić i kupić coś młodszego modelowo i rocznikowo. Należy pamiętać że E53 już jest w zasadzie dwa modele do tyłu (E70 i E70 FL), za chwilę będzie PEŁNE dwa modele, bo nie uwierzę że BMW nie wypuści nowego SUV'a wkrótce po tym jak MB wprowadził do sprzedaży ML model 2012.

Osobiście niezmiernie podoba mi się ten model X5 - stosunkowo niedawno rozpatrywałem zamianę E60 na E53 właśnie z 2006 roku ale kwota na poziomie 90-11o klocków mnie dość mocno zniechęciła biorąc pod uwagę powyższe aspekty (to jest tak samo jakbym nie dał dzisiaj za E60 120-150kPLN za 2009/10 mimo iż miałaby FULLL.

Każdy towar ma swojego nabywcę - i to motto niech ci przyświeca przy sprzedaży :)

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolega Iphone chyba nie jest przekonany co do sprzedaży. Szukam e53 z końcówki więc zapytałem o szczegóły.

Usłyszałem że cena do uzgodnienia , a zdjęć nie ma.