Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy mam pytanie - czy jest potrzeba wymiany całej odmy(obudowy, separatora i odpowietrznika), czy wystarczy sam separator. Mam przebieg 180tyś. Nie wiem kiedy była poprzednia wymiana
Opublikowano
też kupiłem przy 180.000 i zgodnie z namowami tutaj wymieniłem całą - przynajmniej mam pewność - róznica w cenie jest 80 zł więc nie ma co się bawić w takie oszczędności
Opublikowano
PePeline powiedz mi czy była jakakolwiek róznica w aucie po wymianie odmy: dzwięk silnika, moc-przyspieszenie. Bo są tacy co ponać kolosalną róznice widzą, natomiast mi sie wydaje, że to nic nie zmieni.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

te starsze odmy zamiast separatora mialy fitr ktory chlonol ten olej,a ten nowy separator nie , jedynie moze zuzyc to ta mebrana jak piszecie wyzej!

chyba ze sie myle!wydaje mi sie ze te stare z filtrem byly lepsze,bo ta moze chulac do konca silniak chyba ze ta membrana padnie a to idzie prosto sprawdzic,wiec tych nowych nie trzeba wymieniac

Opublikowano
PePeline powiedz mi czy była jakakolwiek róznica w aucie po wymianie odmy: dzwięk silnika, moc-przyspieszenie. Bo są tacy co ponać kolosalną róznice widzą, natomiast mi sie wydaje, że to nic nie zmieni.

wg mnie nic się nie zmieniło