Skocz do zawartości

Forumowe naklejki na auto

btomek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Witam

Po raz kolejny przypominam - czytajcie regulamin naklejkowy. Wlepa ma dawać do zrozumienia, że jesteśmy forumowiczami. Bezpośrednio zaprezentowane logo BMW również nie wchodzi w grę, o czym była już długa dyskusja. To tyle.

Keep up the good work!

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

MichuCanoe fajny projekt, dałbyś rade nakreślić coś w tym stylu tylko z przekrojem różnych nerek? gdzieś w rozmowie pojawiło się już coś takiego z kilkoma rodzajami nerek właśnie.. no i kwestia czy robić to przezroczyste z czarnymi liniami czy jak. mi się podoba :cool2:

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Według mnie umieszczenie kilku nerek może być problematyczne jeśli chodzi o efekt końcowy, gdyż mogło by być za dużo linii i na dobrą sprawę nic nie będzie widać. Spróbuje coś pomyśleć ale nie obiecuje że coś się narodzi. Termin jest podany więc będę kombinować.

Pozdrawiam

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

Osobiście twój projekcik kolego Heiser,podoba mi się nawet bardzo :cool2: .Nerki,napis no i znaczek bmw w tle na wpół widoczny :clap: .No ale nie ma się co podniecać mamy czas do końca roku.No i nie wiadomo czy na wpół widoczne logo bmw,nie będzie stwarzało problemu :norty:.Teoretycznie loga całego nie widać,tylko część.Pozdrawiam Mateusz :wink: Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36

Racja, temat ucichł. I dobrze. Bo nic nowego napisać się raczej nie da, co dobrze pokazał seiko swoim celnym strzałem.

Dobre projekty zabierają sporo czasu, ale zapewniam Cię, że się robią.

I w odpowiednim momencie zostaną upublicznione, oczywiście nie tutaj, tylko w wątku matissa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.