Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec teraz i ja sie wypowiem! yoshi z calym szacunkiem do ciebie i do twojej pracy i tego co zrobiles dla nas i forum ale sadze ze moj projekt jest zupelnie inny od twojego jak kolwiek bys nie spojrzal niestety. Nie ma w nim ani jednego watku nawiazujacego do twojej pracy a nawet jednej takiej samej kreski. Nie bede tolerowal takiego zachowania do mojej osoby i oskarzania mnie o plagiat BO TAK NIE JEST!!. Mozemy sie sraszyc prawami autorskim ale z mojego punku widzania i osoby bieglej prawnie ktora ogladala obydwie prace nie masz mi nic do zazucenia a nawet wrecz nie masz do tego prawa. Naprawde nie zalezy mi na tym abysmy sie klucili i zeby sie robilo nie milo. Jeszcze dodam ze moj projekt zostal stworzony z mysla o kolegach forumowiczach i mnie samym tylko i wylacznie dla mojej satysfakcji i waszej. Nie chce za niego zadnych pieniazkow, wynagrodzen itp.

Ps. Ja nie zamierzam sie tutaj z nikim klucic ale jeszcze raz podkresle TO JEST ZUPELNIE INNA PRACA! szczrze to nie pamietam jak wygldalo logo yoshiego. Z mojego punktu widzenia kolaga ma zal ze ni zostal adekwatnie wynagrodzony za swoja prace ale wydaje mi sie ze nie o to nam od poczatku chodzilo i chyba mnie tutaj duzo osob poprze.

Diekuje i Pozdrawiam

Marcin

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i musiało się tak skończyć. Niestety. Koledzy ja również apelowałem o zmianę konwencji całego projektu bo mnie jako pierwszemu większość nadesłanych prac kojarzyła się z pomysłem Łukasza. Próbujemy wymyślić wspólnie coś co będzie nas jednoczyło a pomału robi się nie zła bitka z tego.

W związku z tym PROSZE WAS DRODZY KOLEDZY O:

- Yoshi jasno określił się co do swojego pomysłu i uszanujmy to. Dajmy już mu spokój.

- Wspólnie z pośród nadesłanych prac wybierzmy drogą demokracji jedna lub mniej więcej niech każdy się wypowiada co by zmienił itp abyśmy doszli do kompromisu.

- i nie kłóćmy się jak małe dzieci

Dziękuję za uwage

PZDR :)

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

Opublikowano
No wiec teraz i ja sie wypowiem! yoshi z calym szacunkiem do ciebie i do twojej pracy i tego co zrobiles dla nas i forum ale sadze ze moj projekt jest zupelnie inny od twojego jak kolwiek bys nie spojrzal niestety. Nie ma w nim ani jednego watku nawiazujacego do twojej pracy a nawet jednej takiej samej kreski. Nie bede tolerowal takiego zachowania do mojej osoby i oskarzania mnie o plagiat BO TAK NIE JEST!!. Mozemy sie sraszyc prawami autorskim ale z mojego punku widzania i osoby bieglej prawnie ktora ogladala obydwie prace nie masz mi nic do zazucenia a nawet wrecz nie masz do tego prawa. Naprawde nie zalezy mi na tym abysmy sie klucili i zeby sie robilo nie milo. Jeszcze dodam ze moj projekt zostal stworzony z mysla o kolegach forumowiczach i mnie samym tylko i wylacznie dla mojej satysfakcji i waszej. Nie chce za niego zadnych pieniazkow, wynagrodzen itp.

mkvtec :cool2:

Tak zeby nie powielac i wdawac sie w szczegoly. Kolega Yoshimura mial prawo powiedziec tyle i tyle $ za swoj projekt i wlozona prace (nikt tego nie kwestionuje). Zarzad mogl nie przyjac tej oferty i tak jak kiedys mialem pare obiekcji do dzialania tej struktury to teraz jestem zadowlonony z postawy Wladz, gdyz na pewno mi i licze, ze wiekszosci osob zabierajacych glos w dyskusji, nie chodzilo o zarobek :nienie:

Konczac prosze Zarzad o ujawnienie oferty Yoshimury i wtedy sprawa bedzie czysta i kazdy bedzie mogl miec wglad i ocenic, czy rzeczywiscie Yoshimura przegial czy nie...

PZDR dla wszystkich Wolontariuszy forumowych naklejek :cool2:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

Ja nie zamierzam sie tutaj z nikim klucic ale jeszcze raz podkresle TO JEST ZUPELNIE INNA PRACA! szczrze to nie pamietam jak wygldalo logo yoshiego. Z mojego punktu widzenia kolaga ma zal ze ni zostal adekwatnie wynagrodzony za swoja prace ale wydaje mi sie ze nie o to nam od poczatku chodzilo i chyba mnie tutaj duzo osob poprze.

Diekuje i Pozdrawiam

Marcin

I taka jest prawda że to jest zupełnie co innego i inaczej wygląda więc yoshi nie masz co tu pisać że coś jest skopiowane to jest projekt marcina i tyle i przypuszczam że każdemu się podoba

pozdrawiam Michał

file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano

- Yoshi jasno określił się co do swojego pomysłu i uszanujmy to. Dajmy już mu spokój.

- Wspólnie z pośród nadesłanych prac wybierzmy drogą demokracji jedna lub mniej więcej niech każdy się wypowiada co by zmienił itp abyśmy doszli do kompromisu.

- i nie kłóćmy się jak małe dzieci

No wlasnie dlatego zrobmy glosowanie niech kazdy sie wypowie co i jak ja narazie obstaje przy swojej pracy i bede jej bronic mimo wszystko. Wieczorem przedstawie symulacje na szybie i jeszcze jeden super tajny projekt ktory sie zrodzil wlasnie.

Pozdrawiam

Marcin

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tez jstem za :) z tym ze poczekajmy na wieczor bo jeszcze ponoc ma przygotowac :)

i chcialbym aby glos zbral kolego Yoshi :wink: gdzie ty widzisz podobienstwa :mrgreen:

mam nadizeje ze Andrzej540 przedstwawi nam "atrakcyjnosc" oferty kolegi Łukasza :norty:

Opublikowano
marcin już nie masz wyjścia teraz twój projekt będzie na naszych betkach i to już przypuszczam jest przesądzone hihi :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Opublikowano
tez jstem za :) z tym ze poczekajmy na wieczor bo jeszcze ponoc ma przygotowac :)

i chcialbym aby glos zbral kolego Yoshi :wink: gdzie ty widzisz podobienstwa :mrgreen:

mam nadizeje ze Andrzej540 przedstwawi nam "atrakcyjnosc" oferty kolegi Łukasza :norty:

Dokladnie tez sie podpisuje pod ta prosba

Opublikowano
więc czekamy na odpowiedź o naklejkach oraz o propozycji yoshiego :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Opublikowano (edytowane)

ehh widzę że znów utwierdzacie sie przy tym projekcie

nieładnie :nienie:

projekt mvteca jest praktycznie w 99% oparty na projekcie yoshiego (takie jest moje zdanie)

i dlaczego powstały 3 strony postów w ciągu jednego dnia ?!?!

na temat już oczywisty i zamknięty nie będzie projektów podobnych i koniec

wiem że ciężko wymyślić coś nowego ale warto spróbować

po 16 jadę do Oławy do grafika pod wieczór wrócę z gotowcami

(troche to potrwa bo ma być na gotowo)

treść zredagowałem na wyrażne życzenie

Edytowane przez radE46cki
BMW E46 320i
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To znaczy ze każdy emblemat BMW, w jakiejkolwiek wersji jest plagiatem i trzeba temat odpuścić i tyle.
Opublikowano
rade46cki nie wiem czy yoshi to twój kolega czy brat :norty: ale to co stworzył marcin nie jest plagiatem :nienie: i tylko tobie wydaje się podobny w 99% :mad2: nikt nie widzi podobieństwa a jak wam się NIE podoba to ich po prostu nie kupujcie :cool2: a pisze tak bo zaczyna mnie to już drażnić zawsze jest jakaś czarna owca której coś nie pasuje :mad2:
  • Moderatorzy
Opublikowano

Panowie nie mozemy opublikowac prywatnej korespondencji z yoshimura01 bez jego zgody, nie podnosilbym tego tematu ale Kolega yoshimura01 zasugerowal, ze to Zarzad przez jakies fanaberie nie chce zrealizoac jego projektu. Chcielismy sie dogadac ale "do tanga trzeba dwojga".

yoshimura01 jak zaczalem pisac w tym temacie to tez mi sie wydawalo ZE DZENTELMENI NIE BEDA ROZMAWIALI O PIENIADZACH......... praktycznie wszyscy ktorzy chcieli cos tutaj zrobic, chca to zrobic spolecznie, moim zdaniem nie ma sensu ciagnac juz tematu projektu yoshimury01, trzeba sie skupic na nowych projektach.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Niech BKP ustosunkuje się do naszych opini w stosunku do nowego projektu. WIem żę MATTISS pisał ze bardzo podobny, ale niech BKP pokaze jakikolwiek wspólny element z projektem Yosiego.

PZDR>

Opublikowano
Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie robił pod górkę. Jestem bardzo rozczarowany zachowaniem niektórych kolegów tutaj. Kolego radE46cki zastanów się co napisałeś stronę wcześniej czerwonym drukiem i proszę sformułuj swoja wypowiedz inaczej. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę co tam napisałeś i do czego to może doprowadzić.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.