Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy z całym szacunkiem i bez jakiejkolwiek obrazy ale... wszystkie projekty ( z wyłączeniem pracy RadE46cki'ego ) bezpośrednio kojarzą sie z pomysłem Yoshiego :nienie:

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kolego bo ciężko będzie zrobić coś innego kiedy masz jakieś logo nazwę forum i nick. Jak kol wiek to poukładasz to będzie wyglądać podobnie :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To jak ze znaczkiem BMW. Wydaje mi się ze gbyby projekt Yosiego zmienić nieco grafikę, średnice znaczka i miejsce umiejscowienia NICKU i adresu forum, to spokojnie mogłoby być. A yosi mogłby tylko sobie pokrzyczeć ze jest pazerą.

PZDR>

Opublikowano (edytowane)
To jak ze znaczkiem BMW. Wydaje mi się ze gbyby projekt Yosiego zmienić nieco grafikę, średnice znaczka i miejsce umiejscowienia NICKU i adresu forum, to spokojnie mogłoby być. A yosi mogłby tylko sobie pokrzyczeć ze jest pazerą.

PZDR>

Pewnie że mogło by być.Osobiście nie mam umiejętności do tworzenia,ale koledzy kto z was potrafi zrobić podróbkę :D

Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36
Opublikowano

PZDR>

Nie celem jest osadzanie kolegi za to co zrobił bo do końca nie wiadomo jak jest nie chciał oddać za darmo lub symbolicznie to trudno, forum nad tym ubolewa ale tego nie zmienimy. Weźmy to pod uwagę ze jest on bardzo długo z nami i moim zdaniem jest to bardzo zasłużona osoba jeśli chodzi o pomoc na forum. Nic do niego nie mam ale przykro ze tak wyszło.

Opublikowano (edytowane)

jutro trochę moich pomysłów pocisnę z grafikiem

to co wrzucam jest jak najbardziej do udostępnienia jeśli ktoś ma wizję na przeróbki to bardzo prosze

http://img207.imageshack.us/img207/2568/prodzekt3.th.png

może ma ktoś ciekawy pomysł a nie może tego stworzyć to pisać na pv przekaże grafikowi

Re: Forumowe naklejki na auto

Postprzez mkvtec » 27 Lis 2011 23:07

KRIS85 napisał(a):To jak ze znaczkiem BMW. Wydaje mi się ze gbyby projekt Yosiego zmienić nieco grafikę, średnice znaczka i miejsce umiejscowienia NICKU i adresu forum, to spokojnie mogłoby być. A yosi mogłby tylko sobie pokrzyczeć ze jest pazerą.

PZDR>

Nie celem jest osadzanie kolegi za to co zrobił bo do końca nie wiadomo jak jest nie chciał oddać za darmo lub symbolicznie to trudno, forum nad tym ubolewa ale tego nie zmienimy. Weźmy to pod uwagę ze jest on bardzo długo z nami i moim zdaniem jest to bardzo zasłużona osoba jeśli chodzi o pomoc na forum. Nic do niego nie mam ale przykro ze tak wyszło.

więc uszanujmy jego wolę i zostawmy go ze swoim projektem (przeróbki też nie wchodzą w gre)

Edytowane przez radE46cki
BMW E46 320i
Opublikowano
myślałem żeby to w autocadzie machnąć i powymiarować coś ala rys wykonawczy
BMW E46 320i
Opublikowano
Koledzy z całym szacunkiem i bez jakiejkolwiek obrazy ale... wszystkie projekty ( z wyłączeniem pracy RadE46cki'ego ) bezpośrednio kojarzą sie z pomysłem Yoshiego :nienie:

a gdzie ty widzisz w moim logo podobienstwo do yoshigo?

Opublikowano (edytowane)

Zdaje sobie z tego sprawę że Yoshi zawiesił poprzeczkę praktycznie na poziomie swojego kosmosu ale to nie znaczy że mamy się ograniczać do Jego koncepcji. Ludzka wyobraźnia nie ma granic więc koledzy wysilmy się trochę a na pewno damy rade stworzyć coś wspaniałego i wyjątkowego. Myślę że jesteśmy na dobrej drodze :cool2:

P.S Na prośbę ŁYSEGO

http://img833.imageshack.us/img833/7260/projekt2kopia.jpg

P.S.2

Zamiast jego "Saturna" wstawiłeś kontur PL ( nie mówię że projekt jest kiepski -broń mnie Panie Boże - bardzo mi się podoba ale mimo wszystko kojarzy mi się z Łukaszem )

Pozdrawiam

Edytowane przez MichuCanoe

( OO=[][]=OO )

Opublikowano (edytowane)
moim zdaniem to jest [bAD] i tak już zostawmy bo do niczego w końcu nie dojdziemy :cool2:

a moze poczekamy az cos moj magik cos zrobi z tym moim projektm ? co ? :nienie:

bo z tego co widze temat od bardzo dawna jest take pare dni nikogo nie zbawi

Edytowane przez lukolo85
Opublikowano

dojdzie dojdzie :) :cool2: tylko opozni sie troche w czasie :) im wiecej prac tym lepiej prawda ? bedzie w czym wybierac :)

nie chce znow tego temtau poruszac :norty: ale jesli kolejna osoba bedzie chciala zarobic na tym kokosy to ja sie z tej calej naklejki wypisuje :mrgreen:

Opublikowano
OK. Staruje po raz drugi. Moja propozycja :D od razu zaznaczam ze ten projekt nie nawiązuje do prac nikogo innego jest zupełnie indywidualny. Tyle na dziś, jutro postaram się wrzucić jeszcze coś innego.

http://images45.fotosik.pl/1238/c226dc6b302b24cegen.jpg

a ten projekt nie może być :?: mi się bardzo podoba i tylko nie musi być wcale napisu "forum" na niebieskim elemencie- dla mnie projekt porównywalny z projektem zgłoszonym do zarządu klubu- a jest to zupełnie inny projekt i możemy go wykorzystać! Poprze ktoś moje zdanie? :)

Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.

Reanimacja:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=228175

Opublikowano

cichy projekt mvteca jest dobry ale pomysł jest Yoshimury może nie identyczne ale podobne uszanuj wkład dla forum yoshimury mvtec jest dobry ma świetne pomysły i jeszcze nas zaskoczy

przypominam że to jest nowa akcja po starej jesteśmy bogatsi w doświadczenie (co legalne co nie, co się podoba co nie, i czego nam niewolno itd)

zróbmy coś nowego za free w czynie społecznym co będzie równie dobre co projekt yoshimury wiem nie będzie łatwo ale jeżdzimy tylno napędówkami i dajemy rade to i naklejeczke ogarniemy

BMW E46 320i
Opublikowano (edytowane)

Łysy rozumiem :D http://images45.fotosik.pl/1238/d4782519fd6d8f63.jpg

tak na dobrą sprawę chyba tylko Tobie się podoba bo nikomu innemu w pamięć nie zapadło ;)

Dzisiaj już mi się nie chcę bawić więc ja do jutra już wymiękam.

Co do projektu mkvtec to...jest cacy :D ale wg mnie ta ćwiartka koła z forum żeby była równa z drugą, bez napisu i kolor bardziej wyrazisty(bardziej niebieski).

Pozdrawiam

Edytowane przez MichuCanoe

( OO=[][]=OO )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.