Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MichuCanoe dla mnie ok

projekcik czytelny (spełnia założenia) tyle że faktycznie za mocno w nowszej generacji

brawo tak czy owak niema co płakać nad rozlanym mlekiem

jedziemy z tematem dalej ja pod wieczór też coś wymodzę

BMW E46 320i
  • Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to was koledzy trochę zaskoczę bo nerki są z X1 przerobione na potrzeby nalepki :P Dzięki za opinie i będę kombinował dalej :)

Pozdrawiam

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

Opublikowano
Witam,

krótka piłka - oceniajcie

http://img840.imageshack.us/img840/2584/projektangeleyesfina.jpg

Pozdrawiam :)

Ładne ale na e46 zajerzdźa.

Lepsze by było ogólnie o BMW a nie o danym modelu.

Wystarczyło by odrzucić te ringi po obu stronach zostawić tylko grilla.I będzie ogólnie o BMW i nie będzie niczym zajeżdżać :cool2:

Opublikowano
Właśnie przed chwilą wywaliłem wersje bez ringów do kosza :mad2: Generalnie ringi wstawiłem dlatego że sama wersja była zbyt pusta a "angel eyes" bądź co bądź też jest charakterystyczną cechą BMW.

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

Opublikowano
koledzy a moze tak bysmy zrobili zrzute na projekt yoshiego i bedzie po sprawie, mysle ze lkilka zlociszy nikogo nie zbawi :) co Wy na to?
Opublikowano (edytowane)
Postprzez Balugass » 27 Lis 2011 14:54

koledzy a moze tak bysmy zrobili zrzute na projekt yoshiego i bedzie po sprawie, mysle ze lkilka zlociszy nikogo nie zbawi :) co Wy na to?

"zróbmy zrzute" i znów kolejny szczodry :mad2:

projekt miał być udostępniony za free !!!

heh coś czuje że się szarpnę i zostanę klubowiczem bo taniej wyjdzie niż forumowa naklejka dostane ori nakleję klubową z ori logo i jeszcze pośmigam sobie buńką po torze na zlocie klubowym i będę miał wyje... na pomysły pt " zróbmy zrzutę dla yoshiumury albo że 30-50 pln za taką naklejkę to niedużo "

cichy525 Śmieszne to wszystko jest dla mnie.

Jak na początku był problem z użyciem loga i BMW Polska strzeliło nam bramkę, tak teraz poszedł gol samobójczy.Normalnie jak w PZPN (BEZ ORZEŁKA :cry2: ).

No cóż kolega miał takie życzenie jego wola (nie wiadomo czy zastrzegł ten wzór i ma do tego prawa autorskie),tylko po co to było pokazywać nam forumowiczom z wielką pompą.

No cóż życzę koledze aby Saturn przynosił mu szczęście i kosmos mu sprzyjał (szczerze, bez ironii).

Coraz bardziej zniechęciłem się posiadaniem jakiejkolwiek naklejki.

Proszę o wykreślenie mnie z listy chętnych (byłem na msc. 71).

jeśli pomysł tej naklejki ma tak wyglądać i ma być realizowany w taki sposób też poproszę o usunięcie mnie z tej listy (ja na liście miałem nr 5)

brawo dla kolegi MichuCanoe za odnalezienie się w nowej sytuacji i dobry projekt

Edytowane przez radE46cki
BMW E46 320i
Opublikowano

projekt miał być udostępniony za free !!!

pretensje kieruj do Łukasza bo to on chce na nas zaroic i to nie malo :mad2:

zróbmy zrzutę dla yoshiumury albo że 30-50 pln za taką naklejkę to niedużo

moglbym cos napisac ale sie powstrzymam .... nie stac cie ? chcesz to ci dam

bo szczerze watpie ze trafi sie jakis lepszy projekt niz Yoshiego

Opublikowano

ta to ja zrezygnuje z paczki na mikołaja dla córki bo ziomek z forum wyskoczył że chce 50 pln za naklejkę

a propos ciekaw jestem z czego zrezygnujesz dla tej naklejki heh

BMW E46 320i
Opublikowano

Koledzy!

Jesli moge to przeciez dyskusja zmierza w zlym kierunku:/ po pierwsze jestem troche zly na Yoshimure, ze zapadl sie pod ziemie i w ogole nie probuje wytlumaczyc sie mowiac wprost checi zarobienia na Forumowiczach...zgodze sie, ze wszystko kreci sie dzis wokol kasy, ale chyba kazdy z Nas, kto zabieral tu glos liczyl sie z tym, ze jak powstanie projekt LOGo, to powstanie on w czynie spolecznym, a nie zeby przy okazji zarobic troche grosza :mad2:

Trzeba powiedziec sobie wprost, ze jak Yoshimura nie postapil, to kazdy (bez urazy dla pracy Kolegow)projekt przy projekcie kolegi Lukasza wyglada banalnie...:/

Ja wczesniej sie zadeklarowalem, ze moge poswiecic swoj czas na wysylke nawet 200 listow do wszystkich zainteresowanych i tez moglbym powiedziec zeby koledzy sie zrzucili i od kazdego list kasuje, np. 1PLN... :norty:

Podsumowujac nakrecajac ten temat spodziewalem sie raczej bezinteresownosci ze strony Forumowiczow i dzialania dla dobra ogolu, a nie poszukania sobie troche kasy:/ Gdyby Lukasz powiedzial rozsadna kwote to luz, na pewno wszystko poszloby dalej, a okazalo sie jak zawsze, ze Zarzad scielo z nog, czyli kwota byla jednak spora :mad2:

Zeby nie przedluzac to jesli ktos, chce na pomysle forumowych naklejek zarobic to ja sie z tego wymixowuje...

PZDR

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

ja sie zabralem za projekt co prawda mistrzem nie jestm ... no ale cos tam stworze ... moze ktos pozniej dorzuci od siebie i tak powstanie cos sensownego.

urochomilem kontakty i polecono mi pewnego chlopaka z mojej wioski :) moze cos z tego wyjdzie

Opublikowano (edytowane)

dokładnie tak :cool2: też nad czymś pracuje i zapewniam jeśli się spodoba nie będę rościł sobie żadnych praw do projektu wystarczy mi fakt że zostanie umieszczona na wielu autach w PL i nie tylko

a teraz (jak kolega wyżej też nie jestem grafikiem :cry2: ) moja propozycja na nasze logo

http://img694.imageshack.us/img694/1125/mjprojektlogo.th.jpg

projekt jak najbardziej do obróbki ( to nie jest wersja ostateczna )

Edytowane przez radE46cki
BMW E46 320i
Opublikowano
dokładnie tak :cool2: też nad czymś pracuje i zapewniam jeśli się spodoba nie będę rościł sobie żadnych praw do projektu wystarczy mi fakt że zostanie umieszczona na wielu autach w PL i nie tylko

mam nadzieje ze sie nei gniewasz na wypowiedz kilka linijek wyzej :) i tak wiem ze nie zrezygnowalbys z paczki dla corki tylko z czego innego :mrgreen:

Opublikowano

lukolo jest ok :cool2:

a co do wzoru to też zainspirowałem się kosmosem "saturn w pędzie na swojej orbicie" hehehehehe :norty:

i jest coś na wzór logo jest nerka jako symbol marki (nijaka sam rysowałem co by nie było że faworyzuję e46) i jest siła niema lipy

http://img88.imageshack.us/img88/686/projekt2i.th.png

BMW E46 320i
Opublikowano

http://images35.fotosik.pl/1048/24276eea109b02e7m.jpg

no tak na szybko cos sklecilem :) projekt wg mojego pomyslu ... jeszcze nie widzialem takiej naklejki i mam nadzieje ze przypadnie wam do gustu :)

jesli nie to prosze o jakies podpowiedzi korekty itp itd :) nazwalem ja "ŚMIGIELKOWA POLSKA". na pewno postac nalejki sie troszeczke zmieni ale potrzebowalbym czasu aby zajal sie nia jakis magik i mam nadizeje ze kolega z mojej miejscowosci sie odezwie :)

co do czerwonej kropki to jest miejsce w ktorym mieszkam i milo by bylo gdyy kazdy cos takiego mial :) no ale jak to bedzie to wielka niewiadoma

chcialbym aby nie kopiowano ani nie modyfikowano naklejki mojego autorstwa o rozpowszechnianiu nie wspone :) no chyba ze za moja zgoda

Opublikowano
wydaje mi się że gdyby jakiś magik ładnie to poobrabiał zmienił czcionkę i wypełnił niby niestarannie kredką to było by niezłe a nawet zajebiste
BMW E46 320i
Opublikowano

dobra koniec żartów wtajemniczyłem grafika w temat ! jutro miazga :norty:

projekt będzie zupełnie darmowy

BMW E46 320i
Opublikowano
http://images35.fotosik.pl/1048/24276eea109b02e7m.jpg

no tak na szybko cos sklecilem :) projekt wg mojego pomyslu ... jeszcze nie widzialem takiej naklejki i mam nadzieje ze przypadnie wam do gustu :)

jesli nie to prosze o jakies podpowiedzi korekty itp itd :) nazwalem ja "ŚMIGIELKOWA POLSKA". na pewno postac nalejki sie troszeczke zmieni ale potrzebowalbym czasu aby zajal sie nia jakis magik i mam nadizeje ze kolega z mojej miejscowosci sie odezwie :)

co do czerwonej kropki to jest miejsce w ktorym mieszkam i milo by bylo gdyy kazdy cos takiego mial :) no ale jak to bedzie to wielka niewiadoma

chcialbym aby nie kopiowano ani nie modyfikowano naklejki mojego autorstwa o rozpowszechnianiu nie wspone :) no chyba ze za moja zgoda

W tej naklejce jest potencjal.Wystarczy ja dopiescic:) chyba trzeba przyjac do wiadomosci, ze kolega Yoshimura w tym temacie zapadal sie pod ziemie :( szukamy dalej i widze wsrod kolegow potencjal wiec czekam z niecierpliwoscia na dalsze projekty :cool2:

P.S. Moze uda sie do Swiat wszystko dopiac :D

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

OK. Staruje po raz drugi. Moja propozycja :D od razu zaznaczam ze ten projekt nie nawiązuje do prac nikogo innego jest zupełnie indywidualny. Tyle na dziś, jutro postaram się wrzucić jeszcze coś innego.

http://images45.fotosik.pl/1238/c226dc6b302b24cegen.jpg

http://images45.fotosik.pl/1238/c226dc6b302b24cegen.jpg

http://images43.fotosik.pl/1236/3b361cbb202595e1gen.jpg

http://images43.fotosik.pl/1236/3b361cbb202595e1gen.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.