Skocz do zawartości

Forumowe naklejki na auto

btomek

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna porcja informacji:

Panie Marcinie, mysle ze uzywanie logo do tworzenia komunikacji w

postaci

naklejek, idnetyfikującej grupę klubowiczów nie jest zakazane.

----------------------------------------------------------------

Dealer BMW

Smorawiński

Emil Janeczek

Specjalista ds. Marketingu

ul.Obornicka 235

60-650 Poznań

tel. +48 (61) 84 55 152

kom. +48 515 004 595

fax +48 (61) 82 26 791

[email protected]

http://www.bmw-smorawinski.pl

Dostalem tez namiar do centrali do Warszawy, gdzie zaraz napisze maila w celu przyjecia oficjalnego stanowiska, co do loga BMW na naklejkach...

Reasumujac to co na razie wiem, to pan Emil z BMW Smorawiski, po rozmowie telefonicznej powiedzila mi, ze jego zdaniem nie jest to zakazane...

Jak dobrze pojdzie dzis moze bede mial stanowisko centrali z WaWy. Jak tylko sie czegos dowiem od razu wrzuce.... :cool2:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

tak, projekty sa zachowane i powstaly nowe :norty: , ale do czasu wyjasnienia calego zajscia z legalnosci uzycia znakow firmowych nie nie bede ich publikowal z wiadomych przyczyn. Najpierw MUSZE zobaczyc pozwolenie na uzywanie wszelkich symboli BMW [logo, linie, ksztalty, kolory, fonty itd]. Pozdrawiam, Łukasz

tak, projekty sa zachowane i powstaly nowe :norty: , ale do czasu wyjasnienia calego zajscia z legalnosci uzycia znakow firmowych nie nie bede ich publikowal z wiadomych przyczyn. Najpierw MUSZE zobaczyc pozwolenie na uzywanie wszelkich symboli BMW [logo, linie, ksztalty, kolory, fonty itd]. Pozdrawiam, Łukasz

Ja wlasnie wyslalem zapytanie do BMW Polska. Bede czekal z niecierpliwoscia na odpowiedz. Yoshimura czy jest szansa wrzucenia projektow do mnie na maila, bo cos mi sie wydaje, ze bedzie trzeba przeslac do BMW. Jesli mozesz udostepnic to prosze przeslij na adres:

[email protected]

Dzieki i trzymajcie kciuki :cool2:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Witam

Proszę, zostawcie sprawę kontaktu z BMW Klubowi. W gestii forumowiczów niech pozostaną propozycje nalepkowe, a wszelkim kontaktem i dalszymi ustaleniami zajmie się Zarząd Klubu, żeby miało to ręce i nogi. Jak tylko pozwolenie (lub odmowa) będzie, to będziemy wszyscy o tym wiedzieli i zastanowimy się, co zrobić dalej.

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Witam

Proszę, zostawcie sprawę kontaktu z BMW Klubowi. W gestii forumowiczów niech pozostaną propozycje nalepkowe, a wszelkim kontaktem i dalszymi ustaleniami zajmie się Zarząd Klubu, żeby miało to ręce i nogi. Jak tylko pozwolenie (lub odmowa) będzie, to będziemy wszyscy o tym wiedzieli i zastanowimy się, co zrobić dalej.

Pozdrawiam

To w takim razie czy mozna prosic o informacje od Klubu czy takie zapytanie zostalo wyslane....z drugiej strony jak Klub uzywa logo to wczesniej juz dostal zgode na jego uzywanie, czy sie myle??

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Klub należy do BCE i może używać logo dla potrzeb własnych. KLUB nie równa się FORUM. Mam nadzieję, że to rozumiesz.

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

...z drugiej strony jak Klub uzywa logo to wczesniej juz dostal zgode na jego uzywanie, czy sie myle??

... BKP moze uzywac loga BMW TYLKO W LOGO KLUBOWYM, do tego takie logo jest zatwierdzane przez BCE i tam kazda linia MUSI BYC ZGODNA Z ICH WYTYCZNYMI ( mozecie wierzyc mi na slowo, ze jest to mala paranoja ALE MY MUSIMY SIE DO TEGO DOSTOSOWAC ). Mam nadzieje, ze ten projekt wypali i powstanie fajna, interesujaca naklejka propagujaca forum BKP ale zgodna z prawem. Mozecie nas uwazac, za "starych i zarozumialych pierdzieli" ale staramy sie postepowac tak jak przystalo na czlonka BCE i nie bedziemy popierali "piractwa".

Witam

Pozdrawiam

Do Zarządu Klubu,abyśmy nie czekali z odpowiedzią w nieskończoność :norty:.Liczymy na szybkie działanie w naszej sprawie :D.Dziękuję i pozdrawiam :wink:

'Witam,

Wszelkie umieszczanie, modyfikowanie logo nie może odbywać się bez naszej zgody, nie jest to zdgodne z prawem.

Zespół BMW Group'

Odpowiedz, jakiej sie spodziewalem. Zapytalem zatem, co nalezy zrobic, zeby BMW Polska wyrazilo zgode na uzycie logo.Zobaczymy, co z tego wyjdzie??!!

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

tak myślałem :mad2:

może poprosimy Yoshiego o bez problemowy projekt logo forum np

zamiast logo BMW nerki i w to wpisać adres i nick ?????

projekty Joshimury01 bez logo też są kozackie a problematycznie o 100% mniejsze

BMW E46 320i

Koledzy miejmy na uwadze poniższą wiadomość i cierpliwie zaczekajmy na decyzję...

no pewnie! :wink: jak nie będzie zgody to przecież na tamtym projekcie świat się nie kończy. Chciałbym aby zarząd przedstawił Nam swój pomysł na taką naklejkę i ewentualnie ściśle określił normy jakie taka naklejka MUSI spełniać aby była legalna :cool2:

no pewnie! :wink: jak nie będzie zgody to przecież na tamtym projekcie świat się nie kończy. Chciałbym aby zarząd przedstawił Nam swój pomysł na taką naklejkę i ewentualnie ściśle określił normy jakie taka naklejka MUSI spełniać aby była legalna :cool2:

dokladnie :cool2:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

a rozumując w tę mańkę

jeśli bmw klub polska pod logo BMW europa jak podkreśla zarząd klubu może prowadzić oficjalne forum przy klubie to i zapewne może udostępnić jako swojej komurce logo tyle że z dopiskiem forum???

BMW E46 320i

a rozumując w tę mańkę

jeśli bmw klub polska pod logo BMW europa jak podkreśla zarząd klubu może prowadzić oficjalne forum przy klubie to i zapewne może udostępnić jako swojej komurce logo tyle że z dopiskiem forum???

Ja juz przestalem sie nad tym zastanawiac:)czekam na odp z BMW Polska...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

• Moderatorzy
Panowie skoro BMW tak odpwiedzialo to raczej trzeba sie skoncentrowac na projektach bez logo BMW :( Nie jestem specem od praw autorskich i pokrewneych wiec nie bede dawal rad co takie logo moze zawierac a czego nie moze, wydaje mi sie, ze jezeli nie bedzie tam znakow zastrzezonych ( logo BMW ) to wszysko bedzie OK.

zgadzam się też proponowałem taką wersje linia" rekina " lub " nerki " jest wiele opcji !BMW ma naprawdę wiele charakterystycznych cech ja nie jestem tylko zwolennikiem e 46 i biało niebieskiego śmigiełka np e9 to jest to kwint esencja marki model 2002ti !na bmw life style widziałem niezły wzór na pewno kojarzycie

różne rodzaje nerek nadrukowane na sobie wg kolejnych faceliftingów to też jest jakiś pomysł wszystko będzie i tak zależało od Yoshimury :norty:

http://img88.imageshack.us/img88/166/httpwwwbmwplplplownersa.th.png

BMW E46 320i

zgadzam się też proponowałem taką wersje linia" rekina " lub " nerki " jest wiele opcji !BMW ma naprawdę wiele charakterystycznych cech ja nie jestem tylko zwolennikiem e 46 i biało niebieskiego śmigiełka np e9 to jest to kwint esencja marki model 2002ti !na bmw life style widziałem niezły wzór na pewno kojarzycie

różne rodzaje nerek nadrukowane na sobie wg kolejnych faceliftingów to też jest jakiś pomysł wszystko będzie i tak zależało od Yoshimury :norty:

http://img88.imageshack.us/img88/166/httpwwwbmwplplplownersa.th.png

Za dużo tych linii :P Już podesłałem Yoshiemu pomysł z nerkami więc zobaczymy co wyczaruje :D

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.