Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w takim razie moja propozycja w podpisie ujmuje całą filozofie designu BMW i niema loga i zrzesza wszystkich posiadaczy różnych modeli :cool2:
BMW E46 320i
  • Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Juz wczesniej bylo powiedziane ze wszystko bedzie poprzez bmw klub, wiec nic miedzy soba nie robimy. Dobrze by bylo aby admin lub ktos za takie rzeczy odpowiedzialny ustosunkowal sie w koncu do tego. wzial z 5 projektow na ktore bedzie mozna glosowac i jakos te sprawe zakanczac. bo rozgadalismy sie tu za bardzo a sprawa stoi w miejscu tak naprawde.

🙃🙃

Opublikowano

ale tak było mamy kilka projektów i się okazało(rychło w czas) że są nieautoryzowane

moby85 masz 100% racji tu tkwi problem !!!!!

BMW E46 320i
  • Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

No to było i się zbyło.

Naklejka naklejką jeździłem tyle lat bez,to i dalej będę jeździł.Tylko mi szkoda kolegów którzy swój wolny czas poświęcili na projekty które poszły do śmieci i ich wysiłek poszedł na marne.

Żyje się dalej tylko niesmak pozostaje.

Swoją drogą to zastanawiam się czemu nie można,a ///M Power Klub może.Mam dużą flagę zlotową,małe chorągiewki mocowane do szyb,naklejki,smycze itd.

To jak to w końcu jest?

Dlaczego nikt nie odpowiedział na moje poprzednie zapytania:

A ja mam pytanie,odnośnie logo klubu bo wnioskuję, że używanie jest zabronione.

Dlaczego naklejka forumowa nie może być z logo klubu?

Przecież na ramce tablic jest umieszczone i dobrze jest.

A i jeszcze zapomniałem o koszulce "zlotowej"

Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Mi się też wydaje że kierownictwo forum nie chce darmowej reklamy ale zgadzam się że znak firmowy zastrzeżony szkoda że tak późno a miało byc tak pięknie... btw przecież można chyba poprzez forum to jakoś załatwić. Forum chyba ma licencję czy cos podobnego naklejka chyba nie będzie na vw czy fiacie fordzie itp...
Opublikowano
albo niech klub przygotuje projekt naklejek dla forumowiczów zgodny z ich świętym uznaniem !
BMW E46 320i
Opublikowano

BKP ma prawo uzywać logo bmw wiec jeśli by chcieli mogliby podpisać się pod tymi naklejkami i wszystko by grało. Tak myśle.

Aaaale po co jakiś Skorupek co ma 200 postów na forum, do BKP nie należy, ma jeździć z taką naklejką na aucie ? :lol:

Mam tylko nadzieję, że BKP nie wykorzysta projektu któregoś z kolegów z forum na własny użytek :)

Opublikowano
Mam tylko nadzieję, że BKP nie wykorzysta projektu któregoś z kolegów z forum na własny użytek :)

Kpisz, czy kanydujesz do bana :mrgreen: :twisted:

Panowie, oczywiste jest, że logo BMW jest prawnie chronionym znakiem handlowym i my nie możemy handlować rzeczami z tym logo. Możemy je tylko używać jako Klub, nie jako forum - niestety. Jest to pewna niedogodność, bo i mi projekt Łukasza się podoba.

Jednocześnie pragnę podkreślić, że temat naklejek się nie urywa i nie jest zakończony!! :cool2:

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
Mi się wydaje, że jakby te naklejki jako coś od forum by wyszło to nie było by źle. Proszę jakiegoś admina przecież to jest darmowa reklama będzie na BMW a nuż ktoś zobaczy linka na szybie wejdzie i wpłaci te 200 zł nie sądzicie? Może jakoś przez forum to można jakoś załatwic oczywiście nie za darmo. Prosiłbym o jakąś sensowną rozmowę bo naprawdę warto
Opublikowano (edytowane)
Czegoś tu nie rozumiem pisałem wcześniej,przeglądałem inne kluby BMW.Chodziło o naklejkę że nasza będzie niepowtarzalna w swoim rodzaju.Były to różne kluby małe i duże.Gdyby była potrzeba mogę napisać jakie kluby.Wszyscy mają naklejki jedne z logo inne bez i są dostępne dla wszystkich forumowiczów :!: :!: :!: i nie ma problemu.To jak to jest :?: może ktoś z Zarządu Klubu to wytłumaczyć dlaczego inne kluby mogą mieć a my nie :?:.I czy będziemy mieć naklejki :?: .Tyle wysiłku kolegi yoshimura01 i nie tylko,a także chętnych do posiadania takiej naklejki miało by pójść na marne :cry:.Myślę że załatwienie zgody to nie problem :nienie: .Moim zdaniem wszystko zależy od Zarządu Klubu czy wyrażą taką chęć :norty: . Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36
Opublikowano

Eee tam. Coś czuje, że zrobię sobie sam naklejkę bez adresu forum za to z nickiem bo bardzo mi się spodobał projekt Yoshimury :) Oczywiście jeśli On pozwoli :)

Tutaj to chyba zlewają zwykłych klubowiczów. Bany by tylko rozdawali :mrgreen:

Opublikowano (edytowane)

niema co

kicha bo projekt Yoshimury był naprawdę świetny

ale Yoshi poszedł też w kierunku linii auta bez logo może (tu kolejna prośba do Yoshimury)

by spróbować stworzyć coś extra (tu znów ręką Yoshiego :norty: ) tyle że bez logo co by zarządowi klubu (ocenzurowałem) :norty: :norty: :norty:

i poprawiło nastrój wojenny na tym temacie

Edytowane przez radE46cki
BMW E46 320i
Opublikowano

Problem polega na tym, ze nie Klubowicze dysponuja prawami do loga BMW a samo BMW....nie rozumiem tylko jednej rzeczy, ze jesli wypuscimy naklejki z logiem to BMW nas zaskarzy ?? Sa rozne gadzety z tym logiem:flagi, koszulki itp. Rozumiem, ze wszyscy pisza do BMW w celu udostepnienia loga??

Jak na moj gust jest to troche niejasne...w poniedzialek dzwonie do dielera i sie dowiem...nie moze sie okazac, ze tyle roboty i walki pojdzie na marne....rozchodzi sie tylko o to czy uzyjemy bezprawnie znak??Dowiem sie w poniedzialek i dam znac...ale jesli sie okaze, ze nie ma problemu to jedziemy z projektem Lukasza o ile wyrazi zgode...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano (edytowane)
Myślę że yoshimura01 czyli Łukasz wyrazi zgodę :cool2: Może nam zrobić naklejkę taką jakiej nie ma nikt :nienie: ,jest w tym naprawdę mega dobry :cool2: .Dobrze mieć taką osobę jak Łukasz w swoich szeregach :cool2: .Pozdrawiam :wink: Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36
Opublikowano

oj :( a juz widzialem naklejke na szybie ....

tak wg mnie to PKB zyska na tych naklejkach .... nawet gdyby jedna kosztowala 80zl to i tak by mnie to nie odrzucilo... dla mnie cena nie gra roli

no ale jesli faktycznie okaze sie ze nie mozemy ( forumowicze ) korzystac z logo BMW to bedzie totalna klapa bo projekty Łukasza byly mega wypasne.

Łukasz na prawde SZACUN za wklad wlozony w prace. Logo ktore przedstawiles bylo na prawde unikalne i jedyne w swoim rodzaju.

Loga z liniami aut sa wg mnie strasznie oklepane i praktycznie wszystkie na jedno kopyto

to tyle ode mnie .... czekam na rozwoj wydarzen

• Członkowie klubu
Opublikowano

Osoby, ktore przeklinaly po poscie Andrzeja proszone sa o edytowanie postow. Ja to zrobie z ostrzezeniami. I moze zrobcie to tak szybko, jak oczekujecie "decyzji" Zarzadu BKP, np. w ciagu weekendu? LOL

I nie rozumiem tych tekstow "Klubowi sie oplaca". Przeciez nie chodzi o to, zeby sie oplacalo, tylko, zeby naklejka byla ladna... A, ze jestesmy oficjalni, to chyba rozumiecie, ze nie bedziemy robic czegos niezgodnego z prawem?

Naklejka Lukasza byla super!

Andrzej - wiem, ze to trwa (odpowiedz), ale moze zapytajmy BMW Polska o zgode na uzycie logo (pokazujac projekt Lukasza). W kontekscie ich filmikow na Facebooku, to chyba i tak zle nie wypadnie... :D

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

tak wracamy :cool2:

sprobowac warto. jeszcze nikogo nie zabili za to ;p

wyslemy najlepsza prace - i prawdopodobnie bedzie to praca Łukasza, i poczekmamy na decyzje Zarzadu :)jesli sie nie zgodza na takie logo wtedy pomyslimy nad czyms innym

Bitwe (projekt Łukasza) moze przegramy ale po walce. Wojny (naklejka z logo) nie przegramy bo chyba kazdy znas chcialby takawa miec :mrgreen:

Wiec nic nam nie zaszkodzi sprobowac :)

Opublikowano
Ja jutro skontaktuje sie z dielerem i dam znac jak czegos sie dowiem...najwazniejsze zeby nie mylic spraw...to nie chodzi o Klubowiczy, ze to niby oni nie chca udostepnic, ale chodzi o to, ze to ma byc uzyte logo BMW jako firmy i trzeba w samym BMW sie dowiedziec czy mozna uzyc ich znaku....jak na moj gust raczej to nie problem, bo jak juz pisalem wczesniej jast masa gadzetow nieautoryzowanych przez BMW i wszystko gra...ale upewnie sie jutro i na pewno dam znac...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
lukolo85

nawet gdyby jedna kosztowala 80zl to i tak by mnie to nie odrzucilo... dla mnie cena nie gra roli

lukolo czytaj dokładniej posty jak zabierasz głos

może jeszcze laskę opierdzielisz za tą naklejkę

fajnie by ją było mieć ale w granicy zdrowego rozsądku

BMW E46 320i
  • Moderatorzy
Opublikowano
Panowie dlaczego sie czepiacie BKP i mnie?? Jezeli napisze, ze nie wolno krasc samochodow bo TAKIE JEST PRAWO to tez ktos napisze, ze inni kradna i jet OK?? Jak chcecie to mozecie sobie skopiowac nasza naklejke klubowa, samemu wydrukowac dowolny projekt tutaj przedstawiony a ze nie bedzie to do konca legalne to co?? Kogo to w koncu obchodzi?? Przeciez jestescie forumowiczami z dlugim starzem :mad2: To, ze ktos ma 200 czy 2000 postow na jakims forum nie robi z niego Boga!! BKP moze uzywac loga BMW TYLKO W LOGO KLUBOWYM, do tego takie logo jest zatwierdzane przez BCE i tam kazda linia MUSI BYC ZGODNA Z ICH WYTYCZNYMI ( mozecie wierzyc mi na slowo, ze jest to mala paranoja ALE MY MUSIMY SIE DO TEGO DOSTOSOWAC ). Mam nadzieje, ze ten projekt wypali i powstanie fajna, interesujaca naklejka propagujaca forum BKP ale zgodna z prawem. Mozecie nas uwazac, za "starych i zarozumialych pierdzieli" ale staramy sie postepowac tak jak przystalo na czlonka BCE i nie bedziemy popierali "piractwa".
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.