Skocz do zawartości

Forumowe naklejki na auto

btomek

Rekomendowane odpowiedzi

Mowi sie trudno...mimo wszystko chodzi tez o czytelnosc tej naklejki...styl i kreska tez sa wazne, ale nie najwazniejsze...jak dla mnie kolego to Twoj ostatni projekt tez jest dobry i absolutnie nie ma co ubolewac, ze nie bedzie tego poprzedniego....PZDR

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Dokladnie...ŁYSY.BMW.E36 ma racje...po to miedzy innymi poszla inicjatywa z naklejkami zeby sie rozpoznawac...maja byc przede wszystkim czytelne...Koledzy trzeba sie okreslic...czy popieracie zeby do konca weekendu ewentualnie kazdy chetny nadeslal projekt??Z koncem weekendu wybierami zwycieski projekt i rozpoczynamy finalizacje.Co Wy na to?? Edytowane przez moby85

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

No właśnie, wygląd naklejki też jest ważny, ale jej widoczność najważniejsza. Co z tego, że będzie super naklejka, jeśli nikt jej nie zobaczy? Poza tym ta ostatnia wersja też mi się bardzo podoba :cool2:

Ja popieram, trzeba w końcu wybrać zwycięski projekt :)

Ostatnia wersja jest ok :) z niecierpliwością czekam na wybór zwycięskiego projektu i finalizację całej sprawy.

BMW i wszystko jasne :)

Least and most powerful of the '89:

http://imageshack.us/g/11/dsc0001gw.jpg/

można by pójść po bandzie i zapierniczyć ją jako pasek wzdłuż tylnej szyby ( koniecznie na zewnątrz rozwiąże to problem z autami z przyciemnionymi szybami bo nie będzie możliwości przy tym rozmiarze umieścić jej gdzie indziej) problem z nieczytelnością też zniknie (robią tak nawet producenci aut np kia ceed że auto ma 7 lat gwarancji audi model 80 też coś tam miał tyle że nie pamiętam co :norty: ford focus i renault scenic car of the year i wiele innych

proponował bym nie zmieniać dobrego projektu (bo kurde żal) zostawić go w białym kolorze (na przeżroczystej i przyciemnionej widoczność 100%) tylko rozciągnąć na dól ( bądż górę zadecydujemy razem ) tylnej szyby z uwagą na widoczność z lusterka centralnego i JAKOŚĆ SAMEGO MATERIAŁU NALEPKI widziałem rożne i biała nie blednie w słońcu co jest naprawdę ważne i w takiej opcji wystarczy jedna nie lewa i prawa (nie dość że sam nick jest problemem to jeszcze projekt wprowadza druk kolejnej wersji odbicia lustrzanego i teraz koledzy pomyślmy !!! ktoś musi wykonać dobry projekt znależć wzorcowo dobry materiał na naklejkę np VINYL znależć dobrą i tanią drukarnie wcisnąć ze 150 nicków (na początek!!!!) i jeszcze kopsnąć to wszystko na drógą stronę a pużniej porozsyłać bez pudła do posiadacza nicka (zakładając że nikt nie przygra w ch.... że zamówi ale mu się odwidziało itp) to misja samobójcza :mad2: !!!! uprośćmy co się da :cool2:

BMW E46 320i

Miejsce tylnej szyby chyba jest przykladowe...przeciez kazdy moze sobie ja nakleic gdzie zechce...z tylu na klape lub gdziekolwiek:) najwazniejsze, przynajmniej dla mnie, zeby byla biala kreska robiona i na pewno przezroczysta...wielkosc do dogadania i ewentualnie mozna dostosowac rozmiar do miejsca na aucie...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

no to fest i wszystko od nowa :mad2:

to co zostaje ?? logo forum BMW bez logo BMW :evil:

(ocenzurowano) :mad2:

chcesz naklejkę z logo forum BKP ???

przystąp za 200pln i na tym się temat zakończy

bo BMW-Klub Polska ma takie pozwolenie :?:

Edytowane przez radE46cki
BMW E46 320i

No ok...jest w tym cos, ze nie mozna uzywac logo bez pozwolenia wlasciciela...to moze napiszemy pismo w celu udostepnienia logo do BMW??Przeciez mozna tak zrobic, bo chyba BKP tak zrobilo??!!

Nie chce szukac dziury w calym, ale dlaczego dopiero teraz, jak juz mamy projekt i finalizujemy wszystko, ktos z Klubowiczy o tym pisze?? Chyba bylo to wiadomo wczesniej, przed powstaniem jakiegokolwiek projektu?? Mozna bylo od razu powiedziec: "robcie projekty, ale nie mozecie uzywac znaczka BMW..."

Cos mi tu nie pasuje??!! :nienie:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

(ocenzurowano)

Re: Forumowe naklejki na auto

Postprzez GR » 13 Lis 2011 09:39

Osoby, ktore przeklinaly po poscie Andrzeja proszone sa o edytowanie postow. Ja to zrobie z ostrzezeniami. I moze zrobcie to tak szybko, jak oczekujecie "decyzji" Zarzadu BKP, np. w ciagu weekendu? LOL

:mad2:

Edytowane przez radE46cki
BMW E46 320i

Szanowni Koledzy,

w związku z TAKIM obrotem spraw wycofuje wszystkie swoje projekty i tych którzy zacytowali [dodając] moje prace i wypowiedzi uprzejmie proszę o prze-edytowanie i ich usuniecie z treści wiadomości w swoich postach. Dziękuje i pozdrawiam.

Łukasz

Ale tu nie chodzi o bkp tylko o logo bmw, chyba.

No chyba że jeszcze o sam adres strony, ale to już myślę, że nie powinno być problemu, wszak to reklama dla BKP ;)

• Zasłużeni forumowicze
Spokojnie panowie. Klub bmw jest oficjalnym klubem wiec i pewnie ma pozwolenie na uzywanie logo w kazdej formie (jezeli w ogole jest takowe wymagane) znaczek bmw znajduje sie na naklejce klubowej. Wiekszosc ma w avatarze. Nie sprzedajemy publicznie produktu podrobionego z oryginalnym znaczkiem bmw, ale robimy naklejke dla grona zarejestrowanych forumowiczow. W prywarnym celu. Moim zdaniem prywatnie mozemy robic co chcemy z logo bmw.

🙃🙃

Re: Forumowe naklejki na auto

Postprzez Skorupek » 12 Lis 2011 14:49

Ale tu nie chodzi o bkp tylko o logo bmw, chyba.

No chyba że jeszcze o sam adres strony, ale to już myślę, że nie powinno być problemu, wszak to reklama dla BKP ;)

właśnie chodzi o BKP bo Tylko oni robią problemy z tą nieszczęsną naklejką pewnie uznali że forumowicze nie mogą mieć lepszego wzoru niż klub

BMW E46 320i

No właśnie chyba nie bardzo prywatnie skoro dla 100 czy 200 osób.

Kiedyś w swojej starej 524td miałem lewarek od zmiany biegów podświetlany z BMW (nie logo tylko sam napis "BMW"). Rok temu zgłosiłem się do Pana czy jeszcze robi takie lewarki. No i Pan mnie poinformował że już nie robi bo komus sie nie spodobało że używa nazw samochodów i dostał jakąś grzywnę :duh:

właśnie chodzi o BKP bo Tylko oni robią problemy z tą nieszczęsną naklejką pewnie uznali że forumowicze nie mogą mieć lepszego wzoru niż klub

ale jaki BKP mogą robić problem ? Nie chcą żeby pisało "www.bmw-klub.pl" ?? Jeśli tak to ich strata :duh:

jest maly poroblem z projektami ktore zaiweraja logo BMW, nie mozna go uzywac bez pozwolenia BMW !!

Zresztą wyraźnie nas poinformował kolega Andrzej :) LOGO BMW nic innego.

• Zasłużeni forumowicze
Dlatego napisalem kolego skorupek dla zarejestrowanych uzytkownikow. Tak jakby jedna wielka rodzina. To tak samo jak udostepnianie i sciaganie plikow jest przestepstwem ale zapisujac sie do grupy juz nie bo nie wtedy mozna dzielic sie plikami wsrod ZNAJOMYCH.

🙃🙃

Problem rozchodzi sie tylko i wylaczni o uzycie logo BMW i nic innego...ja moge skontaktowac sie z dielerem u siebie w Poznaniu i zapytac sie jak to sie ma z uzyciem logo...

Kologo yoshimura prosze nie wycofuj sie ze wszystkiego przeciez nie zrobiles nic zlego...

W poniedzialek dzialam u dielera i wszystkiego sie dowiem o co chodzi z tym logo, bo przeciez nie moze to wszystko tak upasc na sam koniec...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

No jak ? Przecież logując się na forum "jakimśtam" i pliki udostępniamy tylko tym zalogowanym też popełniamy przestępstwo. Tak jak Ty piszesz wszystko było by piękne :D Cały świat znajomych ;)

Nie chce się jakoś sprzeczać bo oczywiście co zadecydujecie ja się dopasuje :)

A może naklejka bez logo bmw? Na początku był taki projekt chyba. Zarys samochodu, adres strony i nick.

Ok ja kończę i czekam co wymyślicie :)

Fajnie by było jakby ktoś z BKP dokładnie powiedział co nie pasuje. Bo nawet dokładnie nie wiemy.

Coś mi się wydaje, że łączenie logo BMW z adresem strony i że kasy klub z tego nie będzie miał bo chcemy to załatwić między sobą :?

Zastanówcie się i znajdzcie jakiś złoty środek żeby jakoś ta naklejka powstała :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.