Skocz do zawartości

Naklejki z logo klubu+nick

ŁYSY.BMW.E36

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

1. moby85

2. kobe4321

3. czerwony330d

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Koledzy zapytam z ciekawosci... jak mozna pisac sie na cos czego jeszcze nie widzieliscie?! i do tego nie wiadomo czy to sie Wam spodoba po prezentacji?? sa to troszke infantylne reakcje :roll: Moze warto bylo zaproponowac konkurs na najlepszy projekt klubowej naklejki i z nadeslanych prac uzytkownikow 4um wybrac najciekawsza??

Kolego chcialem taki konkurs, ale napotkalem sie na reakcje ze strony Klubowiczow, ze naklejki sa przeznaczone dla nich, a nie dla forumowiczow...

Co do tego czy nam sie spodoba projekt to przeciez nie trzeba zaakceptowac pierwszego lepszego...jesli Zarzad wyrazi zgode na to zeby projekt ruszyl to wtedy bedziemy myslec...najwazniejsze zeby pokazac, ze forumowicze chcieliby cos takiego, co jest na innych forach...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

moja propozycja prosta kreska a każdy wie o co kaman i jest miejsce na nick z forum

znalezione jako wzór tatuażu na googlach

można nad tym popracować coś dodać

http://img442.imageshack.us/img442/1439/imagesbmwtatto.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

moby_85 może coś z tym zrobisz wydaje mi się fajne proste i wymowne :cool2:

Edytowane przez radE46cki
BMW E46 320i

ja pass :mad2:

http://img695.imageshack.us/img695/9715/rade46cki.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

obecnie w rysowaniu jestem na poziomie mojej 4 letniej córki :duh:

ale ogólnie mogło by być tylko co na to władze klubu ???

BMW E46 320i

kobe ja nie jestem grafikiem

myślę że takie logo łączy wszystkich forumowiczów niezależnie od posiadanego modelu BMW

jeśli uważasz że potrafisz czekam na rezultat a rekin ogólnie kojarzy się z bmw bardziej niż e 46 (e 30 to kult)

głupio by było ażeby posiadacz np e 90 miał inne logo forum (nie klubu bo już wiadomo że w tym temacie to chyba lipa) niż posiadacz e 36 np

(temat naklejki założony przez Łysego z e 36)

BMW E46 320i

Znajdę trochę czasu, zrobię "Maly" projekt i podesle tutaj. Powiedzcie mi co chcielibyście, żeby tam zmieścić? Logo forum, nick, adres strony?

Radecki, nie bulwersuj sie. ;) Nie miałem zamiaru nikogo urazić, poprostu myśle, ze trzeba włożyć w to troszkę wiecej serca i pracy,bo ten wzór to (nie obraz sie) troszkę lipa. ;)

Exx

klubowicze żądają 200pln za logo (to zresztą ich własność mają do niego prawo)

więc trza nowe najlepiej z adresem forum i nickiem

ale z drugiej strony klubowicze rodzą się z forumowiczów ( może kiedyś się szarpnę na te 200 pln) więc w ramach reklamy mogło by coś ruszyć

BMW E46 320i

Powiedzmy, ze mógłbym zaprojektować dla Nas (forumowiczow, a nie klubowiczow) nowe logo. Które bedzie moja, a raczej Nasza własnością. I wtedy zakrecilbym projekt naklejki w okol tego logo, nicku i adresu strony.

Taka jest moja propozycja.

Przy okazji mam, ze tak powiem "wtyki" w drukarni i miałbym ceny promocyjne, więc jesli klubowicze i administracja skontaktuje sie ze mną, to mogę zacząć działać.

Exx

Powiedzmy, ze mógłbym zaprojektować dla Nas (forumowiczow, a nie klubowiczow) nowe logo. Które bedzie moja, a raczej Nasza własnością. I wtedy zakrecilbym projekt naklejki w okol tego logo, nicku i adresu strony.

Przy okazji mam, ze tak powiem "wtyki" w drukarni i miałbym ceny promocyjne, więc jesli klubowicze i administracja skontaktuje sie ze mną, to mogę zacząć działać.

Moje zdanie jest takie, ze trzeba liczyc sie z Klubowiczami, ale mozemy stworzyc swoje odrebne logo dla forumowiczow a nie klubowiczy...Kolego kobe4321 jesli Cie moge prosic to sam skontaktuj sie z kims z Zarzadu, bo mozemy nie doczekac sie aprobaty zeby ruszyc z miejsca...

Jesli ja moge cos podsunac to moze byc jakas grafika, ale na pewno powinno byc BMW-klub.pl w dowolnej formie interpretacji i nick forumowicza...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

kobe z nieba spadasz

koniecznie trzeba się skontaktować z klubem

BMW-klub.pl powinien rozprowadzać a i dla klubu coś skapnie

nie stać mnie na 200 pln ale przykładowo 10-20 pln za naklejkę z nickiem ok

(do kobe mój projekt (to nawet nie mój projekt) to faktycznie lipa chodziło o jakiś szkic o jakim rozmiarze myślałeś ??)

moby85 ma racje ( nie zadzieramy z klubem ) gdybyś mógł skontaktować się z zarządem przedstawić Twoją (jedyną) ofertę

:modlitwa: Mógłbyś po negocjować w drukarni co do ceny i z zarządem co do logo i rozmiaru

proponował bym dwie wersje dla klubowiczów i forumowiczów

BMW E46 320i

Moje zdanie jest takie, ze trzeba liczyc sie z Klubowiczami, ale mozemy stworzyc swoje odrebne logo dla forumowiczow a nie klubowiczy...Kolego kobe4321 jesli Cie moge prosic to sam skontaktuj sie z kims z Zarzadu, bo mozemy nie doczekac sie aprobaty zeby ruszyc z miejsca...

Jesli ja moge cos podsunac to moze byc jakas grafika, ale na pewno powinno byc BMW-klub.pl w dowolnej formie interpretacji i nick forumowicza...

Ja właśnie liczę sie z klubowiczami, dlatego nie chce bez ich zgody i wiedzy nic wywijac. ;)

Jutro napisze do któregoś z nich, bo teraz jestem poza domem, nie mam dostępu do komputera i jestem troszkę zajęty.

Wszelkie podpowiedzi jak "widzicie" projekt naklejki bedą miłe widziane. Więc adres strony i nick + ew. Nasze logo.

Juz to widze, bedzie piękne. ;) :cool2:

Jesli chodzi o rozmary, to napewno nie zrobię jednego. Bedzie kilka, podluzne (duze i małe), kwadratowe, prostokatne małe, rożne bedą rozmary. Od takich na szybę dużych, aż po małe na klape bagażnika.

Exx

Ja nie mam zamiaru z nikim zadzierać, więc jutro postaram sie dogadać z Szefami. ;)

Jesli wyraża chęć, to mógłbym i dla nich zaprojektować, nie ma problemu. Dla mnie żaden problem, gdybym musiał zrobić dwie wersje. Dla Nas i dla klubowiczow.

Btw, jak tak patrzę to nie jest Nas za dużo. Jesli wziąć pod uwagę to, ze kilka osób sie wycofa z zakupu, myśle ze osób jest stanowczo za mało. Ne wiem jak sprawa układa sie u forumowiczow innych działów, ale u Nas jest, lekko mówiąc LIPA!

Łysy, co by było super?

Edytowane przez kobe4321
Exx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.