Skocz do zawartości

Naklejki z logo klubu+nick

ŁYSY.BMW.E36

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jest propozycja naklejek na szybę logo klubu+nick :lol: Kto jest za niech się wpisze.Zarząd Klubu chce zobaczyć czy będzie zainteresowanie takowym gadżetam :wink: Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Myśle, ze jesli zgłosi sie ktoś z "dyrekcji" do mnie na pw lub maila to mogę sie zając projektami.

Pracuje w branzy IT, więc znam sie na takich rzeczach jak projektowanie graficzne. Nie chce robić projektów bez zgody, czy prośby administracji, ponieważ stracę czas, którego nie posiadam za wiele, a projekt pójdzie do śmieci.

Jak cos, to czekam na wiadomosc.

Przy okaz, mogę zaoferować promocyjna cenę na druk tego projektu. Mam, ze tak powiem dostęp... ;)

Edytowane przez kobe4321
Exx

Zapisania się i wpłacenia 200zł,aby należeć do klubu nie wszystkich na to stać.Chodzi o to by naklejki były dostępne dla wszystkich forumowiczów.Szerzej o temacie naklejek można poczytać tutaj- viewtopic.php?f=27&t=138876&p=1210373#p1210373

• Zasłużeni forumowicze
Też się na to piszę

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Czyli rozumiem, ze tak jak pisalem napis BKP jest dla klubowiczow....ok jest w tym sens, ale moze damy rade wypracowac jakis kompromis, bo te ciagle przepychanki do niczego nie prowadza...laczy nas wspolna pasja i nie dajmy sie ponosic emocjom....

Drodzy Klubowicze BMW

Widzicie, ze lud chce sie rozpoznawac na drodze wiec sprobujmy wspolnymi silami sie dogadac...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Czyli rozumiem, ze tak jak pisalem napis BKP jest dla klubowiczow....ok jest w tym sens, ale moze damy rade wypracowac jakis kompromis, bo te ciagle przepychanki do niczego nie prowadza...laczy nas wspolna pasja i nie dajmy sie ponosic emocjom....

Drodzy Klubowicze BMW

Widzicie, ze lud chce sie rozpoznawac na drodze wiec sprobujmy wspolnymi silami sie dogadac...

Dokładnie pozdrawiam :cool2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.