Skocz do zawartości

jak trwałe jest 524td - zobacz sam ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
... pies jak nie ma co robić to jaja liże.....
iZzI
Opublikowano

Widzialem juz dawno ten filmik... Szkoda, ze w taki sposob gnoje zarznely samochod, ale jak byl ich to nie ma problemu

p.s. zaraz przyjdzie Rafał i napisze ze jego 2,0 wytrzymaloby dluzej

Opublikowano
Widzialem juz dawno ten filmik... Szkoda, ze w taki sposob gnoje zarznely samochod, ale jak byl ich to nie ma problemu

A co to za samochod? Powinni go jeszcze spalic zeby nic nie zostalo. Mniejszy obciach dla BMW za stworzenie tego czegos.

p.s. zaraz przyjdzie Rafał i napisze ze jego 2,0 wytrzymaloby dluzej

Co do temperatur dobrze wiesz ze Diesel jest bardziej na nia narazony niz benzyniak. I nie zaczynaj znow idiotycznej gadki.

Opublikowano

Myślę, że nie powinniśmy tutaj dewagować na temat samochodu ale na temat poj.... ludzi. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie ale myślę, że na tym filmie są ludzie bardzo ograniczeni. Pokazują swoją dezaprobatę na temat tego, że poprostu nie stać ich na dobre bmw.

Czasami wysuwa mi się taka myśl, że bmw powinno być zakazane dla Polski bo poprostu głupota w polsce nie ma granic.

Opublikowano
choćby nawet...dla mnie to dzicz i tyle..

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano

Mega głupota lepiej jeden z drugim pie...ną by baranka w ścianę i wtedy by pokazał swoją wytrzymałość. Takim baranom to tylko poloneza dać i to szkoda. Jak nie stać na utrzymanie to można sprzedać a nie rozpieprzyć. A do zabawy to kupić łopatkę i grabki albo klocki lego.

SZKODA AUTKA!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Widać już na początku filmu, że egzemplarz wykończony, ale osobiście nie miał bym serca robić takich rzeczy z samochodem, tym bardziej, że na wsi pewnie komuś by się jeszcze do czegoś przydał. Mimo iż wrak, to mi osobiście szkoda...
Brokatrot Metallic
Opublikowano
Co za roznica czy pojdzie na zlom z zatartym silnikiem czy nie.

No niby żadna, ale sam nie miał bym serca żeby zrobić coś takiego, może jestem jakiś inny.. ;D

Brokatrot Metallic
Opublikowano
Ci zdegenerowani idioci powinni dostać dożywotni zakaz prowadzenia i posiadania wszelkich pojazdów.
126p>Polonez 1,5>Seicento 900>Polonez 1,4 103kM>Nissan 100NX 150kM>Peugeot 406>Peugeot 406>Opel Vectra 2,2DTI>BMW520i 24V>BMW 525i 24V Touring i VW POLO 1.0 sport GT :) '92>A-klasa 140KM>E61 530d
Opublikowano
Ktoś kto tak się zachowuje to nieźle ma narąbane pod deklem :mad2: ,co z tego że samochód to żecz martwa,może kiedyś gnojkom przyjść do łba żeby z nudów skatować starego psa albo człowieka,jak nie bedzie pod ręką BMW.
Opublikowano
a powiem wam że mi się przypomniało jak stało ono na allegro - a poznałem je po tym że w filmie pokazowym wstawili zdjęcia właśnie z aukcji z tego samochodu, było to parę miesięcy temu , może i więcej i stała tak na allegro za 1200zł , usterka była taka, że auto nie wkręca się powyżej 3tys obrotów- to wymyślili ręczną pompkę paliwa :duh: i z tego co widziałem to sprzedali najpierw przód z auta i alu felgi. w sumie auto wyszło im za darmo... a trzeba było myśleć i sprzedać pozostałe części i do tego na tym zarobić... no cóż debile to debile

Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.

Reanimacja:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=228175