Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Panowie przód 18 na 8,5 ET 32, tył 18 na 9,5 ET 30.

Do E91 w X-ie podejdzie i jaka na to opona?

Opublikowano

Witam

Czy felgi o tych parametrach (Rozmiar 8.00x17 Rozstaw śrub 5x120.00 Odsadzenie ET 40,00 Otwór centralny 79,10) da radę dopasować do E90 320i?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pewno otwór centrujący jest 79,1? To jakiś mega duży wymiar, będzie ciężko dobrać pierścień centrujący/dystanse.
3A0jS9b.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hey

BMW e90 2007 r. Felgi M 18" 18x8j 38 et z BMW e46. Proszę o pomoc w dobraniu dystansów aby koła ładnie pasowały do auta i nie obcierały, opony 225/40/18.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hey

BMW e90 2007 r. Felgi M 18" 18x8j 38 et z BMW e46. Proszę o pomoc w dobraniu dystansów aby koła ładnie pasowały do auta i nie obcierały, opony 225/40/18.

przy takim ET i tej szerokości nic nie będzie obcierać ale żeby to dobrze wyglądało potrzebne będą dystanse

Opublikowano
Jaki dystans mniej więcej do felg 17 5x120 J 7 Et 47 opony 225/45 żeby dobrze to wyglądało ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jaki dystans mniej więcej do felg 17 5x120 J 7 Et 47 opony 225/45 żeby dobrze to wyglądało ?

po pierwsze to za szerokie opony do 7", druga sprawa to dystanse min. 25mm

Opublikowano
opony nie są za szerokie bo na 7 cali mozna zalożyć rozmiar 195-225, wyglądają normalnie, wrócmy do Et, jakiego producenta dystanse możecie polecić oprócz H&R taniej wyjdzie mi wymienic felgi na inne.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pytanie? Mam na oku do kupienia felgi m-sport 18" et 40 8.5 J ale nie wiem czy beda pasowaly do mojego auta, opony do nich planuje zalozyc 225/40/18. Moje bmw to E90 320d bez m pakietu 2006 r.

prosze o rade i opinie bo nie wiem co zrobic? z gory dziekuje

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli nie mają jakiegoś dziwnego otworu centrującego to będą pasowały. Dla oka mogą się przydać dystanse.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A skąd my mamy wiedzieć czy te felgi mają standardową głębokość otworów? :? Śruby z alufelg normalnie pasują do innych alufelg, chyba że felga niestandardowa a tego się nie da stwierdzić po ET i szerokości.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Śruby będą pasowały ale przy tym ET felga będzie schowana.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ET34 to jest stock i jeszcze brakuje co najmniej 5mm imho.
3A0jS9b.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie chcem zakupic felgi 19"x8,5j et35 na przód i 19"x9,5j et27 wraz z oponami 235/35/19 i 265/30/19 ! Czy taki zestaw wejdzie do lci ?