Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znasz mnie, cały czas szukam, ale myślę, że następnych kół długo nie zmienię ;D

następnych, tzn białych stylingów 73 :D:D:D

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na pełnym przelocie jest głośny...

słychać go w zasadzie już poniżej 2000rpm przy obciążeniu, np jak gwałtownie przyspieszam. A można jechać np 3,500 rpm ale bez gazu, i nie będzie go słychać.

ale ta, jest głośno :) i bardzo mi się to podoba;]

sprzedam:

Opublikowano
Chyba najładniejszy touring jakiego widziałem :cool2: Zmiany cały czas na plus, oby tak dalej. Z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
nieeee, jeździ się całkiem dobrze. uważać trzeba, ale to akurat na dobre wychodzi podzespołom,bo nie latam 100kmh przez tory i dziury ;]

sprzedam:

Opublikowano

Panie ............. "dej mu ........... " :mrgreen: .

P.S. Ciekawe na jaki kolorek można by pomalować aktualne felgi ................ :roll: .

Opublikowano
OO Polonez jak zwykle fela i posadzenie auta mega:) Widziałem na żywo jak się mijaliśmy na trasie Nowa Sól-Zielona Góra i powiem szczerze wygląda groźnie hehe:) gang touring:) Widziałem też pod szpitalem w Soli na zestawieniu jeszcze zimowym i tak się zastanawiam jak Ty jeździsz po tym mieście dziurawym jak ser:)
Opublikowano

Szymon, nie maluję tych felg, przynajmniej nie w tym sezonie ;]

migcool - no tak myślałem, że to z Tobą się minąłem ;] jeździ się normalnie, tak samo na zimówkach jak i na letnich ;] teraz, jak już nie mieszkam w NS, auto codziennie robi 70km i nie ma problemów ;]

sprzedam:

Opublikowano

oklejałem czerwoną folią te miejsca lampy, które chciałem, żeby były czerwone ;]

z nowości,to uklękła jedna felga tylna, dziś zawożę do spawania... ;|

sprzedam:

Opublikowano

dziure załapałem, nawet niejedną... felga pękła, bo okazało się, że już była spawana i uwaga uwaga, szpachlowana... LOL

ale dałem do dobrego mistrza, jest powiedziane, że będzie jak należy. jak nie, to będę szukał nowej :)

sprzedam:

Opublikowano

myślę, że gdyby felga nie była spawana, albo gdyby była pospawana porządnie, to by sobie poradziła ;]

silbergrau - i dobrze, co by było, gdyby każdy był taki sam, a tak dla każdego coś miłego ;)

sprzedam:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem kolego gdzie Ty jeździsz tym, ale prze Włocławek to byś chyba cało nie przejechał. Tak samo na tym zawiasie nie wjechałbym na parking pod sklepem motoryzacyjnym gdzie pracuje, bo bym zawisł tam na amen...trochę szkoda mi bo jak widzę takie auta to przez torowisko jadą z prędkości 0,5km/h bo szybciej nie idzie po albo zahaczy albo coś pęknie to nie wiem czy płakać czy się śmiać :D na równe drogi to owszem, ale sam widzisz ze na tym filmie to wjazd na dość mały stopien na chodniki trwa sporo czasu.

Ogólnie szacun za mody, bo autko wygląda obłędnie

PZDR>

Edytowane przez KRIS85
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mateusz Pasek jest niższy od Czarnucha ......... jak tak można :P .