Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Robi robote:)

dzięki ;]

Szymon, po dystanse się zgłoszę wstępnie w środę :) Może nawet od razu założę i cyknę jeszcze kilka zdjęć, ale docelowo nowe felgi też siądą na dystansach 15mm przód i tył... przynajmniej teoretycznie, zobaczymy czy to da radę.

oj już nie mów, taka czerwonka by dobrze miała ze mną... fakt, że automat,ale jakoś bym przeżył :D

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest to najładniejszy trumiak jakiego widziałem :cool2:

niestety nie było mi dane widzieć na żywo

tyle względem estetyki, co do funkcjonalności mam spore obawy po zdjęciach z podjazdem na kanał

wg. mnie lepszych felg nie założysz i tyle

:D

gratki i pozdr.

Opublikowano

po prostu piękna. Przejrzałem cały temacik z dużą przyjemnością podczas fotorelacji z 'robótek pod blokiem' (jakkolwiek to brzmi ;p )

Gratki i jestem ciekaw jaki felunek się pojawi :D

Pozdro, BNG

Opublikowano
Opublikowano

Malina :mrgreen: .

P.S. Czekałem na te fotki z niecierpliwością :wink: .

Opublikowano (edytowane)

Kozak. Zawieszenie + koła i nic więcej nie potrzeba.

Mam pytanie co do mocy Twojego auta w stosunku do tak szerokich opon. Nie wlecze się trochę? Chyba, że masz tam jakiś + w programie :P

EDIT: Zapomniałem dodać, że wg mnie auto dobrze wygląda na poprzednich jak i na obecnych felgach. Na poprzednich mniejszy "hardcore" :P

Edytowane przez piot5rek
Opublikowano
opony nie są szerokie - przód 215 tył 235, więc nie ma hardcore'u. Jedynie waga felg trochę spowalnia auto... nie mam plusa żadnego, mam za to delikatnie stukającą dwumasę, której nie chcę zajechać jeszcze, więc na chwilę obecną nie przewiduję żadnych chip-tuningów, tym bardziej, że w trasie jakoś specjalnie nie czuję braku mocy, a po mieście na dużym kole się nie zapierdziela ;]

sprzedam:

Opublikowano

no i się nie pomyliłem

wg. mnie lepszych felg nie założysz i tyle

:D

wg. mnie zmiana na minus, choć może chodzi o kolor felg

ale to tylko moje zdanie, to Tobie ma się podobać

inna sprawa jak tym jeździć... nie wyobrażam sobie choć 80% mojej drogi to A4

Opublikowano

Widzę, że nie jestem osamotniony w odczuciu - na minus. Mam takie przeczucie, że Ci się znudzą te felgi.

Jak tak na patrzę... i patrzę... to trochę wygląda teraz ta e46 jak komiksowa karykatura poprzedniej fajnej wersji. Po za tym jakoś bardzo odstają od opony na zewnątrz (a może mi się wydaje) - może jestem przewrażliwiony bo mam w okolicy za dużo wieśstunningowanych ibiz i golfów - i niestety zaczyna mi je przypominać troszeczkę.

Sorki za może ostrą ocenę, ale jak się wkleja fotki na neta to i z takimi głosami trzeba się liczyć :D

Ogólnie jednak i tak jestem pełen podziwu dla Twojej miłości (nie wiem czy to właściwe słowo) do tego samochodu.

Pozdrawiam.

Opublikowano
felgi moim zdaniem na plus , ale pomimo że 235 to nie jest kolos to rzeczywiście przy zdjęciu centralnie z tyłu wygląda trochę jak karykaturka e46 ;p . Może w realu nie wygląda to lepiej ale niestety nie dane mi to ocenić na żywo ;/
Opublikowano
I ja sie przylacze i powiem ze szalu nie ma kolego,dla mnie kwintesencja twojego auta sa wczesniejsze galerie gdzie masz wrzucone m style 135 one leza idealnie a na tych felach widac ze to auto cierpi :duh: Wolalbym wrzucic nowa dwumase ale oczywiscie twoje auto i twoje zabawki :cool2:
Marcin
Opublikowano

hehe, fajnie, że piszecie, że zmiany na minus :D

powiem tak, są różne fora, więc różne opinie :)

to forum zawsze najbardziej było nastawione na mechanikę itp, więc spodziewałem się, że kierunek w którym modzę touringa może zostać przyjęty sceptycznie :D

powiem tak: chodziło o to, żeby tył wyglądał jak pokrak, opony były naciągnięte na szerokie felgi, żeby było widać rant zewnętrzny felgi :evil:

a na s135 było słabiutko wg mnie ;]

kolor obecnych felg nie jest przesądzony, ale chyba aż takich ciemnych jak s230 nie będzie...

a dwumas oczywiście będzie wymieniony, ale jak padnie... mam na to pieniądze, tylko uważam, że bez sensu jest wymiana skoro nawet nie czuć jego wibracji na pedale sprzęgła, tylko słychać czasami, że się odzywa ;]

różne felgi szybko mi się nudzą, więc może być, że te też sprzedam za jakiś czas, nie przywiązuję się ;P

sprzedam:

Opublikowano
Fura kozak!!!! Aczkolwiek mam jedno pytanie, powiedz mi jak Ty jeździsz po mieście?:P tak niskim autem lub gdzieś poza miasto np trasa 200 km:D bo mnie to zastanawia:D i co się dzieje gdy wjeżdzasz nieżadko oczywiście na dziurawe drogi;/ domyslam się że poza smutna mina i nerwami idzie mięso w niebogłosy:P
Opublikowano
po mieście jeżdżę raczej normalnie ;] w trasie też nie zamulam ;) w ostatni weekend pyknąłem ponad 500km bez problemów ;] wiadomo, że przeklinam i to sporo, ale nie jest to wina auta ani kół, bo na zimowych 205/55/16 jeżdżę dokładnie tak samo ;D

sprzedam:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
auto slicznie wygląda , w sumie to nic dodać nic ująć , a te końcówki wydechu to atrapka czy końcowy ? super sesja zdjęciowa :wink:
Opublikowano

zawsze można coś dodać, póki są plany, to jest rozwój :D

wydech to tłumik końcowy RM Motors rm3.

z pełnym przelotem bez katów brzmi tak:

jeżdżąc na gwincie jeszcze nie zdarzyło mi się niczego urwać :D

zakupiłem dystanse 25mm na przód do letnich felg, żeby ładniej wypełniło nadkole... aktualnie siedzą na tyle przy zimówkach ;]

http://imageshack.us/a/img20/2469/cam00014q.jpg

http://imageshack.us/a/img138/3210/cam00010j.jpg

Na przyszły sezon wielkich zmian nie planuję, bo jestem w trakcie załatwiania kredytu hipotecznego i z czegos będzie trzeba zrezygnować ;/

sprzedam:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Na przyszły sezon wielkich zmian nie planuję, bo jestem w trakcie załatwiania kredytu hipotecznego i z czegos będzie trzeba zrezygnować ;/

znam ten bol :8)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Bardzo ładne e46 w touringu :) jednak bmw to bmw i ma swój niepowtarzalny charakter ;)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

może ktoś by chciał kupić moje tylne opony 235/35 19"?? ładne continentale, dużo bieżnika, młody rocznik, dobra cena ;D

pozdrawiam!

sprzedam:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak wyżej, ale dodatkowo sprzedam również moje 19" felgi styling132 ;)

http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-ash4/307728_4501064645985_1548530782_n.jpg

sprzedam: