Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś z Was zaopatrzył się w nakładkę chroniącą tylni zderzak? Ja znalazłem coś takiego. Macie jakieś doświadczenia z tym produktem? Nie wiem czy to zaraz nie zardzewieje? We wcześniejszym aucie miałem ori nakładkę, ale w akcesoriach BMW coś takiego nie występuję. Link do strony:

http://allegro.pl/stal-listwa-z-zagieciem-na-zderzak-bmw-x3-ii-f25-i1887177545.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witaj,

Takie "wynalazki" od zewnętrznych dostawców mogą wyglądać co najmniej dziwnie po zamontowaniu... ja osobiście chętnie bym wcześniej takie coś zobaczył na żywo, albo choć na zdjęciu (po zamontowaniu na samochodzie klienta, a nie na jakiejś reklamie).

Szkoda ładnego samochodu oszpecić jakiś dodatkiem, by wyglądał jak po "wiejskim tuningu". A swoją drogą nakładka przydatna rzecz.

Będziesz Miał Wydatki

http://www.motostat.pl/user_images/40716/icon1.png

BavarianVIN: WODZIKZ68FST

Opublikowano
A nie lepiej zderzak obkleic przezroczysta folia 3m? Przycieta na wymiar?

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A nie lepiej zderzak obkleic przezroczysta folia 3m? Przycieta na wymiar?

A Ty tak zrobiłeś?

Nie, ale zastanawiam sie. Teraz, kiedy X3 stal sie wozidelkiem dla mojego syna a zona bedzie wozek i inne rzeczy z bagaznika raz po raz wyciagala, bedzie trzeba zderzak okleic. Najpewniej wczesna wiosna dam to komus, zeby to zrobil.

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
Ja nakleiłem listwę o której pisałem wcześniej i auto wygląda bardzo dobrze

poproszę o fotkę,bo też noszę się z takim zamiarem,a chciałem zobaczyć to ustrojstwo live :lol:

Opublikowano

dziękuję,bardzo ładnie to wygląda,chyba się zdecyduje na kupno :cool2:

auto mam też w tym samym kolorze spacegrau :norty:

Opublikowano
Dziwna ta kratka... Myslalem, ze BMW ma to jakos inaczej rozwiazane...

Kiedyś było tak:

Opublikowano
Dziwna ta kratka... Myslalem, ze BMW ma to jakos inaczej rozwiazane...

...???

Taka dygresja, nie widzialem, jak jest zabudowany tyl w wersji Euro...

Kiedyś było tak: