Skocz do zawartości

Drive Control System! Drive Moderately!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od pewnego czasu podczas jazdy systematycznie włącza mi się Drive Control System! Drive Moderately ! a przy okazji włącza się też Start Assistant Inactive.Nie mam nawet pojęcia co to się włącza.

Przeszukałem już całe forum i nic nie znalazłem :mad2: prócz przyczyny zaległego śniegu w zakolach. Proszę was o pomoc w tej sprawie.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam,

dla zainteresowanych tematem: również miałem dziś ten błąd, a raczej błędy ( drive control systems malfunction oraz start-off asistance inactive równocześnie ). Przyczyną błędu okazał się namarznięty śnieg w zakolach. Po usunięciu go,przez kilka godzin jazdy,żaden błąd się nie pojawił, więc śnieg był przyczyną :)

Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam,

dla zainteresowanych tematem: również miałem dziś ten błąd, a raczej błędy ( drive control systems malfunction oraz start-off asistance inactive równocześnie ). Przyczyną błędu okazał się namarznięty śnieg w zakolach. Po usunięciu go,przez kilka godzin jazdy,żaden błąd się nie pojawił, więc śnieg był przyczyną :)

Pozdrawiam.

Potwierdzam miałem tak raz zeszłej zimy