Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale sobie zrobiłeś prezent na święta :oops: też chce takie :cool2:

FOTELE BAJKA jak i całe auto z innymi modami :8) :!:

PS: Mam nadzieje że uda nam się spotkać po świętach w Krk.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
bez kitu ile kasy poszło na te kombii .... ;)

ale efekt jest,

fotele jak najbardziej na plus, jakbym miał te 14k na zbyciu też bym je zamontował ;)

Jak sobie pomyślę ile poszło na to wszystko :duh: , brakuję już naprawdę nie dużo żeby przekroczyć kwotę jaką wydałem na zakup tego e91....ale nie żałuję ani jednej modyfikacji. Kolejne zmiany już w drodze :wink: , i w środku i na zewnątrz :wink:

To zakrawa na nieuleczalną chorobę :shock: :mrgreen:

Opublikowano

Powiem Ci że u mnie jest to samo .....

Jak bym to wszystko podliczył to złapał bym się za głowę ze mógłbym już jezdzić f10 :D no ale też nie żałuję tego co robię ... to już jest faktycznie choroba z której człowiek nie może się wyleczyć

Opublikowano
Jak bym to wszystko podliczył to złapał bym się za głowę ze mógłbym już jezdzić f10 :D no ale też nie żałuję tego co robię ... to już jest faktycznie choroba z której człowiek nie może się wyleczyć

no tak, ale byłaby to zwykła F10, która zaraz trzeba byłoby zmieniać i wszystko zaczełoby sie od poczatku ;)

ale to w sumie tyczy się każdego następcy :)

Potrzebujesz porad car detailingu,kosmetyków - pisz na PW :)
Opublikowano
Nie sztuką jest kupić odrazu full wypasa , sztuką jest zrobić auto tak jak się chce :D individual w naszym przypadku nabiera nowego znaczenia

tylko, że nawet indywidual z fabryki to dalej mało :D ok, koniec OT :)

Opublikowano

fotele rewelacja :cool2:

"mieścisz się" w kurtce? czy musisz rozbierać się do "koszulki"?

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano

Jak mieścisz się w m-pakietowskiech to w tych spokojnie też

no chyba że jesteś mocnym "koksem" :norty:

Opublikowano

Nigdy nie miałem m-paku, miałem „sportowe” w E87 było mi nie wygodnie na wysokości „najszerszego”/górnej części dmuchanych boczków, w RECARO CS po dłuższej jeździe uwierały mnie ramiona (pozycja w kurtce na „garbusa”), tak samo nie wygodne na ramiona były seryjne z prosiaka 997.2 (piszę o swojej budowie).

Pokrycie/wykończenie foteli performacne dla mnie to najwyższa liga (wizualnie/praktycznie), dodatkowo sprawdzona/lekka/wytrzymała konstrukcja. Gdybym był „chudszy” to jako fan wnętrza na pewno pisałbym w 2010r list do Mikołaja…drogi ale w 100% wart swojej ceny mod…

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano

Jak mieścisz się w m-pakietowskiech to w tych spokojnie też

no chyba że jesteś mocnym "koksem" :norty:

przy moich gabarytach :oops: (60kg naked :mrgreen: ) nawet w kurtce narciarskiej się mieszczę bez problemu

i tak jak pisze Klavdivsz, jak ktoś się mieści w M-pakietowych napompowanych na maxa to w performance zmieści się bezproblemowo

Opublikowano

no musze przyznac mistrzostwo swiata ;)

pieknie to wyglada. a co do wygody to jak te foteliki sie sprawuje?? dlugie trasy itd..

Opublikowano
Nigdy nie miałem m-paku, miałem „sportowe” w E87 było mi nie wygodnie na wysokości „najszerszego”/górnej części dmuchanych boczków, w RECARO CS po dłuższej jeździe uwierały mnie ramiona (pozycja w kurtce na „garbusa”), tak samo nie wygodne na ramiona były seryjne z prosiaka 997.2 (piszę o swojej budowie).

Pokrycie/wykończenie foteli performacne dla mnie to najwyższa liga (wizualnie/praktycznie), dodatkowo sprawdzona/lekka/wytrzymała konstrukcja. Gdybym był „chudszy” to jako fan wnętrza na pewno pisałbym w 2010r list do Mikołaja…drogi ale w 100% wart swojej ceny mod…

no tu masz racje, jak ktoś jest sporej wielkości to takie fotele się dla niego nie nadaja, ani Recaro Cs, ani Performance, choc to to samo tylko w innym obszyciu.

pieknie to wyglada. a co do wygody to jak te foteliki sie sprawuje?? dlugie trasy itd..

bez problemu, jezdzi sie normalnie.

Opublikowano

Milo bylo poznac :)

Modyfikacje wiadomo jakie, bylo to juz napisane wiele razy :)

Co do foteli, osobiscie zrobilbym tak jak Ci powiedzialem, reszta na PW :)

Opublikowano

Dzięki, co do wygody podróżowania w dalekich trasach wypowiem się po powrocie do BE. Jak narazie z dłuższych tras zrobiłem Podkarpacie-Kraków-Podkarpacie (jakieś 400km z haczykiem) i jest ok.

Milo bylo poznac :)

Modyfikacje wiadomo jakie, bylo to juz napisane wiele razy :)

Dzięki :wink: , cała przyjemność po mojej stronie

Dobra to teraz tak na poważnie,

Oglądając galerię klagosza zobaczyłem normalnie na spocie że masz... DREWNO?

Kiedy się go pozbywasz:)?

Wiem, wiem razi w oczy i nie pasuje do foteli i kierownicy. Ale już listwy poszły do metamorfozy :wink:

Za tydzień o tej porze być może będą już ładniejsze. Czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

dokłądnie o ile te drewno nie przeszkadzało jak miałeś "zwykłe" wnętrze o ile teraz to pierwsza rzecz jaka rzuciła mi się w oczy i "ooo kurde, nie pasuje!"

Dobrze ze zmieniasz ;)

Gratz fajnych modów, czekamy jeszcze na swap z M3 i masz autko na kolejne 4 lata

Opublikowano

EEE tam folia, przecież widać że obszywane skórą a'la M3, podobnie jak u mnie.

Damian czekam na Fot. :cool2: