Skocz do zawartości

325i(m54) 2002r -nie odpala....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzeki mattiss i przepraszam za ten nowy watek ale czekalem 2 dni zeby ktos odpisal i nic i myslalem ze moj watek jest juz gdzies na dnie listy wiec zalozylem nowy,troche glupie to fakt

a co do tych bledow czyli jednym slowem co mogl mi pojsc imobiliser???,bo aku wykluczam bo jest nowy ,a nawet podmienialem od kumpla, a co do tego drugiego bledu 124,nie wiem czy to jest wazne ale mialem lekka stluczke jakis miesiac temu,czy to moglo wplynac na to ??

dzieki za pomoc i przepraszam raz jeszcze

mattiss wlasnie przeczytalem caly regulamin i najbardziej mi sie podoba pkt .17 :D :cool2:

Opublikowano

Witam

Poszukaj sobie na forum czym jest DISA. Wyciągnij swoją (przykręcona jest na dwa torxy) i obejrzyj. Może klapka jest urwana od korpusu, albo jest zablokowana?? W każdym razie to nie ona sprawia, że silnik nie odpala. Skup się na immobiliserze.

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano

nie no pierwsze co to skupie sie na odpaleniu basi a pozniej bede szukal dalej co jest z nia nie tak , bo od tej stluczki nie byla na zadnym przegladzie takze w koncu pasuje ja ogladnac konkretnie

dzieki za pomoc i cierpliwosc:) dam znac co bylo

witam no i okazalo sie ze immobiliser siadl,takze basia juz wrocila do zycia i wszystko chodzi jak dawniej

dzieki za wskazowki i podpowiedzi