Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Mam pytanie odnośnie koloru żarówek świateł postojowych...

Założyłem do mojej E36 niebieskie żarówki i kiedy zapalam światła mijania, postojowe mam też włączone i wygladają super w tym kolorku... Ale mam pytanie.. Czy ktoś ma może niebieskie postojówki i czy nie miał kiedykolwiek jakichs problemów z drogówką??

Nie chciałbym przy każdej kontroli dawać Niebieskim na przysłowiową "kawusię" za te żaróweczki...

Fajnie wyglądają ale jeśli mają mnie troche kosztować przy każdej kontroli to chyba gra nie warta jest świeczki..

Proszę o poradę, czy niebieskie światła postojowe są dozwolone na naszych drogach??

Pozdrawiam...

Opublikowano
ja tam na niebieskich postojówkach jezdze jez se 3 miesiace mijalem drogowke juz nie raz(teraz gorzec bo wczesnie ciemno sie robi) , na szczeście ani razu mnie jeszcze nie zatrzymali do kontroli... a jeśli zatrzymają coś sie wymyśli.... :) jak ci sie podoba to nie ściagaj ..... olej psy :lol:
Opublikowano
nie bardzo mozna smigac z takimi zarowkami.a jak chcesz koniecznie "swiecic na niebiesko" to kup zestaw porzadnych firmowych zarowek np. PHILIPS BLUEVISION.i lepiej swieca i ladnie to wyglada...nie jak zarowki z marketu...
Opublikowano

Swieta ida !! - polica nie bedzie sie czepiac przynajmniej do nowego roku :norty: :norty: :norty: :norty: :norty: :norty: :norty:

A tak na marginesie to proponuje tymi kolorowymi postojowlkami przystroic choinke albo dac jakiemus burakowi na jego "bolida" przerobionego w stodole na ferari co by sobie podswietlil napis TJUNIK naklejony w widocznym miejscu tam takie "bajery" pasuja :mrgreen:

No chyba ze masz tak swiateczy nastruj ze w aucie tez musisz jakies ozdobki miec :roll2:

pozdr.

Opublikowano

Moje zdanie na temat niebieskich żarówek/diod: BADZIEWIARSTWO. Jak Cię stać, to załóż prawdziwe ksenony z poziomowaniem i spryskiwaczami, a jak nie, to kup porządne żarówki, a nie rób z auta choinki.

Zdanie prawa na ten sam temat: niebieski i czerwony kolor oświetlenia (nie licząc czerwonych tylnych lamp) jest zarezerwowany dla pojazdów uprzywilejowanych. Jak się trafi policjant z okresem, to możesz stracić dowód i dopłacić do interesu.

(BTW, dziwne, że Admin się jeszcze za te "... olej psy" nie rzuca :) )

Kai
  • Moderatorzy
Opublikowano
(BTW, dziwne, że Admin się jeszcze za te "... olej psy" nie rzuca :) )

Admin też potrzebuje kiedyś odpocząć i nie siedzi 24h/dobę na forum :wink:

Maczeta: mimo wszystko proponuję trochę szacunku do policji. Życzę Ci (tak przedświątecznie :) ) żeby się kiedyś nie okazało że będziesz musiał prosić te "psy" o pomoc... Ciekawe czy wtedy też tak będziesz się wyrażał... :?

Na przyszłość - takie teksty zachowaj sobie na inne forum.

Moje zdanie na temat niebieskich żarówek/diod: BADZIEWIARSTWO.
Zdecydowanie się zgadzam z tym stwierdzeniem. :cool2:

Stivix: z takim pytaniem to chyba pomyliłeś forum...

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

Jeszcze lepiej wygląda jak poruszasz się z włączonymi tylko halogenami i postojówkami. Mówię Ci UFO!

A tak na marginesie ... ile masz lat ..17?

Opublikowano
mam postojowki philips bluevision - sa niebieskie - ale po zapalenu swiateł swiecac jak ksenony - tzn cała lampa ma lekko niebieski kolorek - ale nikt sie do mnie nie przcyczepia - bo wiecie - łysa głowa i szeroki kark to sie boja :dance:
Opublikowano
mam postojowki philips bluevision - sa niebieskie - ale po zapalenu swiateł swiecac jak ksenony - tzn cała lampa ma lekko niebieski kolorek - ale nikt sie do mnie nie przcyczepia - bo wiecie - łysa głowa i szeroki kark to sie boja :dance:

Mam nadzieje, ze nie mowiles tego powaznie bo to nie jest powod do dumy :!:

Black - Mighty - Wonderful
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.