Skocz do zawartości

330xd gdzie i jakie kompletne sprzegło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

szukam kompletnego sprzęgła+dwumas do mojego autka 330xd 204km możecie coś doradzić?

Z góry dziękuje najlepiej w warszawie

Proszę zwracać uwagę na tytułowanie swoich tematów, inaczej będą one zamykane przez moderatorów.

Opublikowano
jeżeli nie masz zaprzyjaźnionej hurtowni gdzie kupisz z rabatami to pozostaje tylko allegro.pl, możesz podzwonić jeszcze po sklepach w twojej okolicy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
a czemu w tarczy sprzegła są sprężyny?? przecież tę funkcję sprłnia dwumas a tarcza sprzęgła powinna być sztywna dobrze mówie??
Opublikowano
dobrze, tylko TEN diesel ma tak potezny moment obrotowy ze tlumienie samej dwumasy nic by nie dalo i musialbys wymieniac sprzeglo po bardzo krociutkim przebiegu. To sprzeglo jest wykorzystywane do silnie doladowanych M3 ok 500KM.
Opublikowano
dobrze, tylko TEN diesel ma tak potezny moment obrotowy ze tlumienie samej dwumasy nic by nie dalo i musialbys wymieniac sprzeglo po bardzo krociutkim przebiegu. To sprzeglo jest wykorzystywane do silnie doladowanych M3 ok 500KM.

ooo to oczymś takim nie słyszałem :D

Opublikowano
To jest komplet luka pan mówił ze to jest do mojego modelu wiecie jak to jest oni chcą zarobić jak najwiecej zrobię zdjęcia wieczorem tego numeru czesci ... Nie chce wyjasc skrzyni a tu będzie lipa z góry dziękuje i pozdrawiam
Opublikowano
a czemu w tarczy sprzegła są sprężyny?? przecież tę funkcję sprłnia dwumas a tarcza sprzęgła powinna być sztywna dobrze mówie??

tłumik drgań skrętnych

no i??

Opublikowano
Dzieki wszystkim wymieniłem sprzęgło z Dwumasem i wszystko jest ok nie trzęsie się już przy ruszaniu na wolnych obrotach