Skocz do zawartości

Nie odpala na benzynie pompka chodzi na krótko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam taki dziwny problem z moją BMW 535 z roku 1996 auto nie chce odpalać na Benzynie pompka na krótko chodzi po wsadzeniu pompki do zbiornika sprawdziłem prąd na kości nie wiem jaka jest przyczyna ale tego prądu nie ma bezpieczniki od pompy są dobre tak samo jak i przekaźnik bo przesadzałem do znajomego do e39 528 ale przekaźniki są takie same. Auto odpala na gazie po przejechaniu kilkunastu kilometrów zgasiłem auto i spróbowałem odpalić na benzynie i odpaliło raz drugi raz i trzeci dodałem gazu i powoli spadało z obrotów i się zdusiło i już nie chciało zapalić ponownie nie wiem co za przyczyna jest tego wszystkiego może ktoś się z takim czymś spotkał to proszę o pomoc. Pozdrawiam
Opublikowano
ja bym obstawial pompe w zbiorniku, jesli pada to raz potrafi chodzic a raz nie. napiecie na kostce od pompy o ile sie nie myle pojawia sie po rozruszniku wiec jesli nie odpali to i nie bedziesz mial napiecia.
"Jeżeli nie potrafisz czegoś prosto wyjaśnić - to znaczy, że niewystarczająco to rozumiesz"