Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No furka niezła trzeba przyznać :) Zdjęcie u mnie na rozdziałce 1920x1080 nie jest za wielkie, ale chyba u nikogo takiego nie widziałem to fakt :)

Pozdro

Zmniejszalem ze 10 razy i umnie jest gites.

damian musiał zaprezentować swoją M5 którą tworzył 2 miesiące temu :lol:

Auto jest zrobione na m5 i co z tego??? Jak ci sie guzior nie podoba to twuj problem.

A tego o tym damianie to nie bede komentowal bo piszesz posty jak male dziecko w piaskownicy(bez obrazy)

prosimy o zdjecie silnika twojej 545i z rejestracją w tle wtedy nikt nie bedzie mówił do Ciebie Damian czekamy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
http://www.bmw-klub.pl/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=57238

O to :) To w końcu zdecyduj się czy jesteś Damian czy Paweł, taka jest wola forumowych kolegów :lol:

Co to ma byc? Niezly podpis ma ten hiszpan, m5 w takim kolorze wymiata na ulicy wszystkie auta.

Moja 545i niestety srebrny metalik :cry2:

udowodnij ze pod maską twojego auta jest silnik 45i

Opublikowano

Dajcie spokój z tymi fotami, bo znów będziemy czekać tydzień... bo to, bo tamto, bo sramto... :mrgreen: (tak jak to bylo w przypadku damiana)

Zastanawiam sie tylko kiedy ty człowieku przestanieez sie wreszcie kompromitowac.. :duh:

Chciało by się powiedzieć...: "kończ waść wstydu oszczędź"

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jedynie moge ci to udowodnic na autostradzie z 250km/h.

Ale poco ja to mówie, przecierz ty max 120km/h.

damian lepiej nie jeździj tak szybko bo jak widzę jak ta twoja fura jest ulepiona z kilku innych to aż strach myśleć.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jedynie moge ci to udowodnic na autostradzie z 250km/h.

Ale poco ja to mówie, przecierz ty max 120km/h.

damian lepiej nie jeździj tak szybko bo jak widzę jak ta twoja fura jest ulepiona z kilku innych to aż strach myśleć.

Dowcip miesiaca. Auto jest zrobione profesionalnie, czesci przekladane z ori m5. Wiec nie ma sklejanki z paru aut.

Ja jestem pewien mojej pracy i wiem ze moge smialo jechac 250km/h, skoro ty nie masz pojecia na temat mechaniki i robisz wszystko z recept na forum to dlatego smigasz max 120km/h bo boisz sie ze cos ci pyknie.

Zakonczmy temat z damianem na zawsze bo staje sie to niesmieszne.

Pozdrawiam Pawel

skoro nie jestes Damian to po co odpowiadasz?

Opublikowano

Albo coś nie tak z moim monitorem albo to auto w twoim podpisie jest sklejone z trzech: Titansilber->Silbergrau->Titangrau :D :D :D

Zmniejsz to zdjęcie bo zajmuje połowę forum a nic super ciekawego na nim nie ma.

Opublikowano

Ja jestem pewien mojej pracy i wiem ze moge smialo jechac 250km/h, skoro ty nie masz pojecia na temat mechaniki i robisz wszystko z recept na forum to dlatego smigasz max 120km/h bo boisz sie ze cos ci pyknie.

Zakonczmy temat z damianem na zawsze bo staje sie to niesmieszne.

Pozdrawiam Pawel

Dla rozrywki subskrybowalem temat :) ale juz mi sie znudzil, damian, capaz, marian, zbychu, czy jak tam pawel

Stwierdzeniem, o receptach na forum obrazasz nie tylko nas tu wszystkch, ale przede wszystkim siebie bo recept sam udzielasz,

Kulturalnie prosze zamilknij juz

z pozdrowieniami

bArT

Matematyka to nie ma technika, moja tematyka matematyki nie dotyka. / k44

Opublikowano

1. O damianie i capaz już pisałem niemal miesiąc temu ;) viewtopic.php?f=73&t=165901&hilit=+damian -> dziwny zbieg okoliczności nagle tylu userów z Hiszpanii

2. Capaz czy jak ci tam Paweł Józef syn Marii i Jimmiego - weź ty zainstaluj sobie słownik w przeglądarce bo aż boli jak się czyta te wypociny. Kaleczysz jak nic język PL. Oczywiście zaraz jak Damian powiesz że się wychowałeś w ES

3. Naucz się -> jeśli to już jest twoje auto to z pewnością to nie jest M-Pakiet tylko niedorobiona wersja M5 (czytaj składana) i mój monitor też pokazuje 2-3 odcienie koloru auta :) podobnie jak i u Frodo

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano

Zostawcie go w spokoju, zdjecia samochodu przeciez robi nokia, z tym ze fotka wykonana jest z GT-S5600, ale tak naprawde ma przeciez Iphona jak wynika z komentarzy - klamstwo na kazdym kroku.

A auto w roznych odcieniach bo przeciez po pozarze instalacji... :P

Opublikowano

Fotka z Nokii made by Samsung hehehe

Oj Panie Capaz aka Damian_Hiszpan

Filename: foto0494r.jpg

Rozmiar: 68Kb

Rozdzielczość: 320 x 240

Camera used: SAMSUNG GT-S5600

Bystry to Pan nie jest. Jakoś zadziwiające podobieństwo w profilach, tu Hiszpania i tam Hiszpania, duże foty beemki w podpisie... Zadziwiające jest to, że Damian_Hiszpan obraził się na forum i juz się nie udziela jako Damian, za to w nowym wcieleniu, Umarł Damian, narodził się Capaz :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fotka z Nokii made by Samsung hehehe

Oj Panie Capaz aka Damian_Hiszpan

Filename: foto0494r.jpg

Rozmiar: 68Kb

Rozdzielczość: 320 x 240

Camera used: SAMSUNG GT-S5600

Bystry to Pan nie jest. Jakoś zadziwiające podobieństwo w profilach, tu Hiszpania i tam Hiszpania, duże foty beemki w podpisie... Zadziwiające jest to, że Damian_Hiszpan obraził się na forum i juz się nie udziela jako Damian, za to w nowym wcieleniu, Umarł Damian, narodził się Capaz :D

chwilowo dla przypomnienia był jeszcze polako :mrgreen:

Opublikowano
chwilowo dla przypomnienia był jeszcze polako :mrgreen:

I to on właśnie klecił M5 z 525d :) nawet byly foty...

@Capaz wywal tą fotkę z podpisu bo jak czytam forum na telefonie, a w danym poscie udzielasz swoich "recept", to co post mam na pol ekranu wielokolorowy samochód. Zrob sobie link do galerii, tam bedą ludzie podziwiali

Opublikowano

Przyblokować gościa po całej linii i będzie spokój a nie śmiecenie.

Admin proszę się zabrać do pracy a nie zamykać tylko tematów gdzie ktoś czegoś nie poszukał a założył nowy

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano

Linię cienia daszku widać i na drzwiach, i na błotniku, jednak nikt mi nie wmówi że odcień lakieru jest taki sam, ewidentnie widać ze drzwi są ciemniejsze wiec kolego Capaz nie wciskaj nam tu farmazonów, auto malowane nieudolnie :lol: tak samo jak z tym aparatem Sony, no chyba ze masz software ze smartfona Samsunga : :norty:

PS. Jak na 21 latka to sporo miałeś już beemek " Było: e39 525tds, e46 330d, e90 335i" :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Linię cienia daszku widać i na drzwiach, i na błotniku, jednak nikt mi nie wmówi że odcień lakieru jest taki sam, ewidentnie widać ze drzwi są ciemniejsze wiec kolego Capaz nie wciskaj nam tu farmazonów, auto malowane nieudolnie :lol: tak samo jak z tym aparatem Sony, no chyba ze masz software ze smartfona Samsunga : :norty:

PS. Jak na 21 latka to sporo miałeś już beemek " Było: e39 525tds, e46 330d, e90 335i" :wink:

a ile miał pod postacią damiana hiszpana tak się chłopak zakrecił ze miał nawet E60 540i z 2004r :mrgreen:

Opublikowano
Panowie po co wy się tak podniecacie? Widać że chłopak robi ferment więc go olać i ignorować.Ważne że o mnie mówią a czy dobrze czy żle,jaka to różnica?