Skocz do zawartości

Do wszystkich z E39 98-2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam prośbę do posiadaczy bmw e39 z roku 1998-2003 mieszkających w Olsztynie

Chodzi mi o sterownik ABS ASC o numerach 0 265 900 001 lub pompy z końcówką 001 jest od góry

Chodzi mi o to że mój sterownik wysłałem do regeneracji i wrócił niesprawny (chyba) a komputer nie widzi sterownika i

dzieją się po naprawie cyrki z tym sterownikiem i nie wiem teraz czy to sterownik czy coś innego

i mam taką prośbę czy ktoś mógłby się spotkać ze mną gdzieś w Olsztynie w wolnym czasie i po prostu podmienić na chwilę i zobaczyć jak będzie działać u mnie chyba że ktoś ma sprawny na sprzedaż to odkupie

Pozdrawiam ardzej

Edytowane przez ardzej
Opublikowano

Witam

Kolego jeżeli chodzi o podmianę to niestety nie pomogę.

Sam jestem po regeneracji sterownika niestety te z końcówka 001 ponoć lubią się psuć. Ja jak dostałem sterownik to po prostu go zamontowałem i tak "hula" do dnia dzisiejszego czyli jakieś dwa lata. Nie robiłem żadnej adaptacji czy innych magicznych rzeczy. Jak bedzie potrzeba to moge wysłać Tobie numer telefonu tam gdzie ja robiłem zadzwonisz i sie dogadasz co i jak.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Kolego jeżeli chodzi o podmianę to niestety nie pomogę.

Sam jestem po regeneracji sterownika niestety te z końcówka 001 ponoć lubią się psuć. Ja jak dostałem sterownik to po prostu go zamontowałem i tak "hula" do dnia dzisiejszego czyli jakieś dwa lata. Nie robiłem żadnej adaptacji czy innych magicznych rzeczy. Jak bedzie potrzeba to moge wysłać Tobie numer telefonu tam gdzie ja robiłem zadzwonisz i sie dogadasz co i jak.

Pozdrawiam

Ja swój wysłałem do RUMI ELECTRIC SERVICE S.C

i tak po regeneracji nie hula

więc szukam kogoś żeby sprawdzić

Opublikowano

Witam.

Jestem z Olsztyna i chyba mam sterownik o takich numerach - rok temu regenerowalem i do tej pory chodzi.

Odezwij się to sprawdzimy.

Opublikowano

Witam

Sterownik został podmieniony i wszystko działa jak należy więc tu będzie zregenerowany nieprawidłowo sterownik zostało mi tylko czekać na powrót z gwarancji

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i pomoc

Pozdrawiam