Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich mam taki problem mam bunie 535 2002 rok i mianowicie taki problem jadać ostatnio do pracy jak by nigdy nic autko nagle mi zgasło po wielokrotnych próbach odpaliło po pracy miałem ten sam problem ale teraz mam już tak ze jak jest zimny to pali autko pochodzi na wolnych obrotach z 5 minut i gaśnie już nie mam pojęcia co jest do tej pory wymieniłem tak dwa czujniki walków rozrządu i dodatkowo ten na dole razem 3 i dalej lipa później wymieniłem pompę paliwa i też lipa dalej już nie wiem co mam robić auto kreci a nie pali ciśnienie na listwie paliwowej 3,5 jak możecie pomuszcie dzięki z góry a i wszystkie części były oryginalne
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Jest to błąd listwy po zapłonie czyli napięcia 12v po przekręceniu kluczyka w pozycji zapłon,a co dokładniej ten błąd mówi,bo raczej sam nie występuje.
Opublikowano
A wiec tak ,po podpięciu komputera wyskakuje błąd p144 clamp 15 i nic więcej kurde glupieje już auta wogule niemoge odpalić kreci jak głupi a zapalić nie chce nawet niewiem gdzie zacząć szukać dzieki za pomoc
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.