Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukałem, ale nie znalazłem dlatego zaczynam nowy wątek.

Chcę wymienić halogeny w e61 z 2006r. Stare mi parują. Czy ktoś może mi napisać punkt po punkcie jak to zrobić, co pierwsze i tak dalej. Za odpowiedzi z góry dziękuję.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Od spodu w zderzaku w miejscu gdzie jest halogen jest mała osłonka którą musisz odkręcić.
Opublikowano
Od spodu w zderzaku w miejscu gdzie jest halogen jest mała osłonka którą musisz odkręcić.

Można tak jak kolega napisał lub też od góry tzn. wyjąć reflektory przednie (każdy jest przykręcony na cztery śruby i też jest super dostęp i moim zdaniem mniej roboty niż od dołu. No chyba ża masz dostęp do podnośnika lub kanału to moża i od dołu. :mrgreen: .

PS. Podnośnik lub kanał może nie jest do końca potrzebny, ale w takim przypadku od góry jest wygodniej :cool2: .

Opublikowano
Rozumiem, że od góry może być łatwiej, ale już wyciągałem lampy od góry i srasznie się narobiłem bo nie chciały wyjść. Ja dysponuje kanałem i myślę, że może być mi wygodniej, Te klapki od spodu co kolega napisał to chodzi o jakby przednie nadkola? :idea:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tu masz opis i obrazki jak się dobrać do tych świateł : http://translate.google.pl/translate?js=y&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://tis.bmwcats.com/&sl=ru&tl=pl

1. Wchodzisz w "Naprawa Obsługi"

2. E60

3. Oświetlenie

4. Światła przeciwmgielne itd.