Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
napisze pozniej mojemu koledze tak sie dzieje mowi ze na obroty nie wchodzi tak jak powinna i ze nie ma takiej mocy jak miala
Opublikowano

no to niech kolega wpisze w google :D na kazdym forum pare razy byl przerabiany ten temat. Spadki mocy w 330d i 320d sa juz słynne i niedlugo bedzie o nich trylogia krecona przez hollwood :)

na powaznie to przeplywka, zaworek od sterowania zmienna geometria lopatek turbo, nieszczelnosci w dolocie, zacinajace sie lopatki turbo.

Diagnoza i odczytanie bledów na poczatek zeby nie wróżyc z fusów.

szukam
Opublikowano
kolega nie ma internetu czyli pod komputer podlaczyc samochod??

to jest chyba oczywiste i nie trzeba zadawać pytania na forum by wydedukować, że trzeba podłączyć samochód pod komputer.

Opublikowano
Kolego - ostatnio tez miałem spadek mocy. Otworzyłem maskę, zdjąłem osłonę i.... zauważyłem, że wężyk (przepływka) była już stara, sparciała i wyskoczyła z łącznika. Zerknij na przepływki. Może skończy się na kosztach rzędu 5-10zł;)
Opublikowano
do przeplywomierza nie dochodzi zaden gumowy wezyk tylko zwykla wtyczka na kablach :P wiec nie wiem co ci sparcialo i co wymienilies ale na pewno nie od przeplywomierza.
szukam
Opublikowano
witam co moze byc jezeli auto nie ma juz takiej mocy jak powinno??MOWIE O 330D.????
a tak ogolnie to e46 kolegi kopci na czarno jak rosza jak jedzie pewnie tez.kupil juz tak kopcila.

KOlego, widzę, że napisałeś kilka postów, ale nadal nie potrafisz opisać problemu.

normlanie wróżenie z fusów.

Kopcenie najprawdopodobniej rozszczelniony układ dolotowy, a to wiąże się ze spadkiem mocy.

Jeśli szukasz pomocy na forum, opisz w mairę prosto i precyzyjnie zaistnaiły problem, a

witam co moze byc jezeli auto nie ma juz takiej mocy jak powinno??MOWIE O 330D.????
,

pytanie typu,

;moje auto nei jeździ jak jeździło, czy ktoś wie dlaczego?

Będziesz Mógł Więcej