Skocz do zawartości

320d - czyzby turbina? / nowy problem, z odpalaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
jaki numer bledu nie mam pojecia , bylem u niego za 15 piata odrazu po robocie wiec tylko o pompie mi powiedzial.. , jutro mam wolne wiec usiade na jego dupie zeby szybciej mi zrobil autko.. Edytowane przez Dedi1234
Opublikowano
Bylem dzisiaj u mechanika a wiec.. , z pompy tryska ropa tak wiec pompa zostaje wykluczona , chodz nigdy nic nie wiadomo , akumulator padl chociaz to dziwne bo ma on zaledwie jakies 5 miesiecy pewnie to od krecenia , chociaz to i tak dziwne.. Mechanik mowil ze przyczyna moga byc te swiecie zarowe co o tym myslicie?
Opublikowano
swiece zarowe nie grzejak jak jest powyzej 5 stopni. Lampka ci gasnie pewnie od razu po przekreceniu zaplonu a to znaczy ze nie grzeja. Dopiero jak jest ponizej tej temperatury kontrolka pali sie dluzej i podgrzewa.
szukam
Opublikowano
Bylem dzis u mechanika sprawdzil wszystko dokladnie i powiedzial ze jest to najprawdopodobniej pompa chociaz pompa podaje rope , moze to byc jakis inny podzespol powiedxial w niej , czy ktos zna moze jakies dobrego mechanika w bialymstoku ktory regeneruje pompy?