Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wg mnie nie wygląda tak źle ale z drugiej strony ja bym nie kupił e60 pre LCI z taka gałka...bo...podwiewa troche wiochą. Jak zerknąłem w miedzyczasie na LCI w automacie z taką ori wajchą to wygląda o niebo lepiej. Ja osobiście bym nie kupił....;/
Opublikowano

wiocha,

szczegolnie w polaczeniu z skorzanym mieszkiem ktorego normalnie nie ma w LCI

Opublikowano

Trąci wiejskim tuningiem :)

Inna rzecz że coraz więcej E60 widzę na PL drogach modyfikowanych pod remizą. Spojlery na klapie bagażnika, przesłonki spojlerowate na tylną szybę, znaczki M, chromy wokół lamp i na rantach drzwi, błotniki z M5 (+ felgi wzór 116 ;) ), przydymione lampy tylne, końcówki wydechu wielkości tych co w Scanii, nalepki na drzwiach, a ostatnio to chyba jakaś nawet mafia jechała z blachami WPR i WPI bo miała dziury od kul w karoserii ;) (naklejki).....

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
padaczkowata padaczkowość, zaniechaj

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Według mnie wszyscy przesadzacie z tymi ocenami.Bo jest dużo bawarek w M-pakiecie tzw.dołożonym-czyli to też wiocha?. To w takim razie każde nie fabryczne fele to też wieś ? :cry2: Skórzany mieszek w lewarku LCI-PRZECIEŻ jest w orginale właśnie w lifcie sporthttp://i3.fmix.pl/fmi461/cc730b540016dfec4e8424ce/zdjecie.jpg-dla mnie wygląda o niebo lepiej od tego plastikowego no ale to- WIOCHA!?. :mad2: Zgadzam się że na zewnątrz auta wszelkie (dodatki) to pomyłka.Ale wnętrze to już indywidualna sprawa każdego-czyli komu co się podoba.Bo jak tak do tego podejdziemy to można dyskutować o kolorach lakieru,wnętrza i zbędnych dodatków właśnie. :oops:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Rozmawialem ze znajomym co ma sklep tuningowy, ma takie cos z logotypem m na sklepie.

Jutro jade to kupic, jesli nie bedzie mi sie to podobac to moge zwrucic. Jak bede mial czas to wrzuce fotke z galka.

Pozdrawiam.

zmieniłbyś tą fotke w podpisie bo roziarem szokuje :mad2:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie mam do Ciebie jakiegos bezposredniego ale, lecz gdy po urlopie pokazalem designerowi z BMW wynalazek ktory zamontowales w miejsce oryginalu, to stwierdzil ze wstydzil by sie takie cos sprzedac do niedawno wspieranej przez nich chinskiej linii Brillance.

Takei male resume - mimo wiedzy, ktorej przeblyski tu sie czasem ukazuja - jak i to co teraz tworzysz tanim kosztem tak i poprzedni skladak to cos na styl wiejskiego tunningu. Jesli nei stac Cie na oryginaly to nie rob na sile M-Pakietu swojej produkcji bo tylko sie tu na forum ponizasz i osmieszasz - chyba ze wolisz byc w centrum zainteresowania ...

Opublikowano

Też nie jestem zwolennikiem takiego "tuningu" auta, ale w końcu każdy robi to, co mu się wydaje słuszne i co wizualnie mu się podoba. Więc "wolność Tomku w swoim domku".

Bardziej razi mnie ortografia i stylistyka wypowiedzi. Ja rozumiem, że w Hiszpanii można zapomnieć o poprawnej polszczyźnie, ale taka ilość byków w każdym poście powoduje, że przynajmniej ja niekiedy nie rozumiem o co chodzi autorowi. :duh: Dopiero po ponownym przeczytaniu całości, ogarniam sens wypowiedzi... W końcu jaka to trudność, program sam zaznacza błędy. Wystarczy trochę pogłówkować...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
trzeba przyznac ze damiam hiszpan czy to polako czy capaz itp.z ortografią zawsze miał problem można by powiedziec ze od czasu gdy miał M5 e60 :mrgreen:
Opublikowano

Chodzi o ta nieszczesna galke do ktorej kompeltnie nie pasuje obszycie w takim wykonaniu. Chodzi rowniez o ta poprzednia fure ktora miala kilka odcieni...

Skladaki to koedys byly w modze - nazywaly sie BMX'y

U mnie w Monachium jezdzi mnostwo M5 i nikt nie ma problemu z tankowaniem bo go na taki samochod stac... JAk chcesz sie lansowac to kup sobie od milego pana z Gliwic replike Gallardo z silnikiem golfa i bedziesz krolem osiedla a nawet i okolicy. Mlody widac jestes i zyjesz dla szpanu, wiec jest szansa ze jeszcze z tego wyrosniesz ...

Opublikowano
ja to dupce kazdy robi co chce w swoim aucie i najwazniejsze ze jemu sie podoba :) nie wiem czy ciag dalszy tego watku ma sens...a tak apropossssssssssssssss to czy cala dzignia zmiany biegow z po liftu pasuje do przed liftu ?codzi mi o komplet dzwigni zmiany biegow z podstawani czy wogole da sie to jakos podlaczyc ??? ?
  • 1 rok później...
Opublikowano
"Kture, samochud, wtym, popatrzyc, muj gust" :shock: fajnie się czyta takie wypowiedzi hehehehehe. Sam robie błędy, ale nie takie :cool2: