Skocz do zawartości

co sadzicie o tym aucie?

veranos

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej sam zadzwoń i zapytaj DLACZEGO TO I TAMTO. Czasami idzie się przejechać na podpowiedziach...dlaczego?? odpowiadam: po pierwsze mi podobają się lampy poliftowe z tyłu, czyli jak w turasie wymienię to znaczy WALONY W TYŁ BYŁ?? druga sprawa na dniach będę wymieniał szybę przednią - drażnią mnie drobne odpryski i ryski - ktoś kiedyś diabli wie czym go odśnieżał i skrobał szybę - konkluzja NA PEWNO WALONY INNA SZYBA. Dlatego czytając czasem posty będę robił jedno: Z GAZETĄ WIDOCZNĄ tak aby datę było widać będę robił zdjęcia co wymieniam a szybę to chyba dla kolejnego nabywcy schowam w garażu... Jedż, sam sprawdż i będziesz wiedział, ja oglądałem kilka e39, szukałem 2.8 lub 2.5 niestety jeżdziłem i same TRUPY, a znalazłem fakt 520 tylko ale za to od pana w średnim wieku i umowa w domu a nie gdzieś na CPN albo parkingu, książki serwisowej nie miał - koszt u turasa na granicy 5euro z wbitymi przeglądami pod przebieg pod który chcemy 30euro (znajomy ściąga auta i zawsze kupuje bo polacy wieżą w niesmiertelne 10cio letmie TDi co ma 170tyś i przecież książka jest :mrgreen: ) - jedyne co miał to paragony w skoroszycie. No fakt było jedna 525i ale 96 i rocznik 520 wygrał. Czyli JEDŻ SAM I OGLĄDAJ.

Kierownica wygląda gorzej niż moja po o wiele wyższym przebiegu. No i 170tys przebiegu.. dodaj 300 albo więcej do tgo stanu. I wypada się zastanowić dlaczego są zmienione lampy oraz do tych 10tys doliczyć opłaty celno skarbowe.

Tak jak kolega napisal wyzej auto ma krecony licznik ,zreszta jak 90% aut w pl bo polak nie kupi auta z przebiegiem 400tys a wiekszosc ma tyle albo wiecej i normalnie jezdzi....Cena dlatego mala bo dochodza oplaty celno skarbowe kilka dobrych tysiecy.pozniej rejstracja i wymiany i szlag Cie trafi jak sie zamkniesz w 20tys to bedzie minimum....Lampy moga byc poliftowe bo ktos poprostu je sobie wymienil ....Co do kiery to nie widze jej prawie wiec nie wiem jak daniel to osadzasz w jakim jest stanie....auto moze byc ok ale kwota aby jedzilo sprawne zarejstrowane i po oplatach to 20tys bez przesady...

odpowiadam: po pierwsze mi podobają się lampy poliftowe z tyłu,

Po pierwsze.

No to ja sie zapytam czy ty widziałeś kiedyś lampy poliftowe ? bo te napewno nie sa poliftowe, nawet nie sa dobrze podrobione na polift.

Po drugie.( do założyciela tematu )

NIE TEN DZIAŁ :duh:

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.