Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w temacie juz na dniach bede chiał zakupic wachacze z tulejami moim typem jest Meyle HD poniewaz przemawia za tymi wachaczmi wymienne sworznie które nie sa drogie sa toi jedyne wchacze dostepne włąsnie z wymmienymi sworzniami . Moje pytanie co wy o nich sadzicie i chciałabym uzykac odpowiedzi od osób które posiadaja wachacze tejże firmy jak z wytzrymałascia , komfortem itp !!! Czy lepszym wyborem beda wachacze lemforder czyli orginały w których jk kazdy wie nie ma wymiennych sworzni ale sa napewno najwyzszej jakosci najbarziej mi zalezy na opiniach które przamwiaja za zaleatmi i wadami danych wachaczy ile wytrzymują na polskich dorgach itp !!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jęsli chodzi o wahacze to możesz kupic Meyle ale tuleje kup lepiej Lemfordera bo miałem kiedyś meyle hd i nie przyjemnie skrzeczała guma w nich przy hamowaniu.
Opublikowano
Hmm czyli ok tuleje wezme lemfordera tak jak piszecie . A co do wachaczy chciałbym jeszcze jakas dyskuje wpordzic czy lepiej Meyle HD z wiadomych przyczyn (jakosc dobra , wymienne sworznie ) czy lemfordery (najwyzsza jakosc , najwieksza wytrzymałaosc , niestety nie wymiemnne sworznie ) ??? Głownie chodzi mi op to czy sworznie w Meyle HD wytzrymuja długo i czy nie robia problemów nie miłych odłgłosów jak sa od nowwsci ?? Bo co do LEmfordera to jestem pewien ze tutaj najwyzszy poizom wyztryma.łaosci jedynie boli mnie to ze gdy sworxen poójdzie tak jak teraz u mnie cały wachacz o wymiany ;/ !!!
Opublikowano
jeśli chodzi o meyle to mam dwie e46 jedna po lifcie druga przed i w obu siedzą wachacze fimry meyle naprawde sie super jeździ wiadomo że lemforder to jakość ale meyle mają porządne sworzenie z duża głóka a gdyby nawet sie wybił to nie ma problemu zmieniasz sworzeń za 60-70 zł a nie kupujesz całego wachacza za jakieś 400 PLNów :P