Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tak wiem ale i tak wszyscy tak robimy ze odpalamy auto i idziemy skrobac :P

grzana kierownice mozesz z x3 sobie zaadaptowac :) z grzana galka bedzie gorzej ale jakbys sie uparl to da rade to zrobic :)

pewnie przed ta zima bede myslal o macie grzewczej na fotel z allegro, ktos ma doswiadczenia? nie spali mi to tyłka?

wiem ze bedzie to wygladac jak z poloneza ale wole cieply tylek przy -20 niz wyglad :P

niektórzy mają webasto i nie muszą skrobać ... :8)

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
mysle ze jak silnik pochodzi na wolnych obrotach przy mrozie przez 3 minuty jak skrobie to mu tłok bokiem nie wyjdzie :) a i fotel sie ladnie za ten czas nagrzeje hehe
szukam
Opublikowano
Mam takie sportsize w skórze, świetne foteliki brakuje mi tylko regulacji odcinka ledźwiowego ;/ A co do grzania to świetna sprawa szczególnie teraz gdy rano minusowo.
Opublikowano
Tryb skandynawski (czyli światła włączają się po przekręceniu kluczyka jeśli przełącznik jest na Auto) może i jest dobry, jednak jeśli światła mają mi się włączać nawet wtedy, kiedy kręcę na podwórku czy wjeżdżam do garażu, to nie wróżę ksenonom długiego żywota. Wiem, że można wtedy światła wyłączyć na 0, ale zdarzy się zapomnieć. :wink:

coś ci się pomyliło, w trybie dziennym nie świecą xenony tylko żarówki od świateł długich na 22% mocy.