Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Jezeli źle umieściłem temat PRZEPRASZAM. Liczę na waszą pomoc

Mianowicie.

Potrzebuje półosie do e46 320d 136KM lewą i prawą. Poszukuję NOWE ale nie mogę takich znaleźć. Na allegro są tylko używane, to samo na e-bay. ( Gdzie i kto może produkować takie półosie ?

Opublikowano

Ceny ok. 1000zł za szt. moze wiecej ;)

Chodzi o stuki przy wbijaniu biegów, oraz głuche stuki przy gwałtownym ruszaniu z 1-ego biegu. Czytałem forum i jest na to miliony recept przyczyn. Dlatego udałem sie do Serwisu pogwarancyjnego ( KWIATKOWSKI z luzina ) i tam powiedzieli ze na 100% wymiana półos załatwi sprawę. Wszystkie inne możliwe przyczyny chyba wykluczone. A i dodał ze na tych półosiach co mam mogłbym przejechać jeszcze sporo kilometrów. Tylko ze ja nie lubię gdy coś jest nie tak. I chce to wymienić/naprawic

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
chce odswiezyc troche temat ... i jak z ta poloska zalatwiles sprawe ? bo ja najwidoczniej mam taki sma problem myslalem ze to guma na wale jak w wiekszosci przypadkow ale sprawdzajac u mechanika okazalo sie ze mowi ze to wina poloski lewej ze to na przegubie tak bije ... automat przy zmianie r i d oraz jak puszcze gaz i nagle dodam gluche bicia z tylu ... WASZA OPINIA, CENA OSKI, NAMIARY ? PORADA JAKAS BEDE WDZIECZNY
Opublikowano

z tylnimi polosiami ciezka sprawa. sam szukam nowych oryginalnych gkn do mojego na tył

2699201 - zaggadajcie do neigo, zalatwial mi przednie nowe