Skocz do zawartości

JAKIE OPONY NA FELGI 20"ABY BYŁY JAK NAJLEPIEJ NACIĄGNIĘTE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WITAM WAS SERDECZNIE KUPIŁEM FELGI 20" IDENTYCZNE JAK NA TEJ 6-ER W LINKU TYLKO ZE 20" PROSZĘ WAS O POMOC JAKIEGO PROFILU I SZEROKOŚCI OPONY KUPIĆ ABY UZYSKAĆ EFEKT JAK NA ZDJĘCIU CZYLI NIE BALONY ( IDEALNIE DOPASOWANE ) NISKI PROFIL ITP , PROSZĘ NIE ZOSTAWIAĆ GŁUPICH KOMENTARZY TYPU ZA DUŻE DO 5-ER , NIE NA NASZE DROGI ITP !!! DZIĘKUJE I POZDRAWIAM

BMW E39 530i M-pakiet

FELGI PRZÓD SZEROKOŚĆ 8,5 "

TYŁ SZEROKOŚĆ 10"

Z OBLICZEŃ WYCHODZI MI 255/30/20 TYŁ

PRZÓD 225/30/20

ALE NIE WIEM CZY BĘDĄ WYGLĄDAĆ TAK ??

http://www.execstudio.com/products/vertini/slides/vertini_wheels_hennessey_bmw_6-series_645i_02.html

A EFEKT Z BOKU PRZYBLIŻONY DO TEGO BĄDŹ TAKI SAM CHCIAŁBYM UZYSKAĆ !! NISKI PROFIL I IDEALNIE NACIĄGNIĘTE

http://7er.pl/showthread.php/18055-Jaki ... -10.5-quot

Edytowane przez Anonymous
Opublikowano

Z OBLICZEŃ WYCHODZI MI 255/30/20 TYŁ

PRZÓD 225/30/20

Zniszczysz szybko ranty felg na tak naciagnietych oponach. Po drugie opony 255/30R20 spowoduja, ze srednica kola bedzie wieksza niz fabryczna, w polaczeniu z 10" felga z niskim ET pojawia sie problemy z przycieraniem, lepszym wyborem byloby 275/25R20, wybierz takze opony o maksymalnie zaokraglonej sciance - Toyo T1-R lub Falken FK452

Opublikowano
Mowisz kolego o tyle ???? a powiedz mi przód ???? i co bedzie to dobrze wygladac ???? czekam na odpowiedz i pozdrawiam
Opublikowano

8.5"x20" 5X120 ET18 PRZOD

10"x20" 5X120 ET25 TYŁ

A NIE LEPIEJ 265 ? NIE WYDAJE CI SIE ZE BEDZIE BRZYDKO NA 275 ??? BO PATRZE NA TYM KALKULATORZE I TROCHE WYSTAJĄ CIEKAWE JAK W RZECZYWISTŚCI ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.