Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Sterowanie np. bramą garażową czy wjazdowa.

Zobacz w instrukcji.

Opublikowano
Witam ! Możesz je zaprogramować np. poprzez pilota do bramy garażowej , wjazdowej na posesję tak, że będziesz te bramy otwierał tymi odpowiednimi przyciskami bez używania kieszonkowych pilotów. Pozdrawiam !
  • Moderatorzy
Opublikowano
Niektóre samochody mają wmontowany telefon z kartą SIM. Ten przycisk służy do szybkiego połączenia ze służbami ratunkowymi a nie do 'zwykłego' dzwonienia. Można to dokupić jako opcję.

Ale taki przycisk SOS jest montowany w dachu tj. w obudowie panelu oświetlenia.

Chyba ze są takie cuda..?

Opublikowano

Ale taki przycisk SOS jest montowany w dachu tj. w obudowie panelu oświetlenia.

Chyba ze są takie cuda..?

Ja mam SOS w panelu oswietlenia wlasnie.

Opublikowano
No ja tez mam w panelu oświtlenia SOS ale na lusterku mam takie przyciski związane z telefonem i pod łokietnikiem mam także miejsce na telefon jednakże nie mam przekładki ( planuje zakupić) tylko nie wiem po co jeżeli system bluetooth pozwala na łączenie się telefonu z samochodem i dzwonie poprzez interfejs kiedy chce ? ;/ wiec po co ta przekładka i gdzie sie wkłada KARTE SIM?
Opublikowano
nie mam przekładki ( planuje zakupić) tylko nie wiem po co jeżeli system bluetooth pozwala na łączenie się telefonu z samochodem i dzwonie poprzez interfejs kiedy chce ? ;/ wiec po co ta przekładka?

Myślę, że po to, by telefon mógł być stabilny w uchwycie, a nie latał swobodnie, a gł. to chyba po to byś mógł go ładować, co przy smartfonach często jest potrzebne :cool2:

pozdr.,