Skocz do zawartości

320i-jakie zawiszenie gwintowane?

VADER

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy mam pytanie do znawców tematu,chcę kupić gwint do 1200zł powiedzcie ,który byłby wart uwagi.Zależy mi na obniżeniu przy zachowaniu w miarę dobrego komfortu z jazdy,i proszę o odpowiedzi ludzi którzy mają z tym do czynienia,bo zależy mi na fachowych opiniach.

• Członkowie klubu
Do 1200 zł nie ma gwintu wartego uwagi :nienie:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

• Zasłużeni forumowicze
niejestem fachowcem w tej dziedzinie ale wiem jedno nigdy wiecej sportowego zawieszenia , mam takie w AR 156 i jak ja kupowalem to bardzo sie z niego cieszylem , ale po 3 misiacach mialem go dosyc, niedosc ze na naszych pieknych drogach na dziurach walilo ze az wszystko w aucie podskakiwalo to jeszcze pare razy zostawil bym zderzak na krawężniku , nawet na niektórych studzienkach walilem podwoziem :shock: Teraz nawet zeby niewiem jaki byl ladny samochód to nigdy wiecej niskiego zawieszenia :duh:

niejestem fachowcem w tej dziedzinie ale wiem jedno nigdy wiecej sportowego zawieszenia , mam takie w AR 156 i jak ja kupowalem to bardzo sie z niego cieszylem , ale po 3 misiacach mialem go dosyc, niedosc ze na naszych pieknych drogach na dziurach walilo ze az wszystko w aucie podskakiwalo to jeszcze pare razy zostawil bym zderzak na krawężniku , nawet na niektórych studzienkach walilem podwoziem :shock: Teraz nawet zeby niewiem jaki byl ladny samochód to nigdy wiecej niskiego zawieszenia :duh:

Kolego a ja się z tobą nie zgodzę mam u siebie założone zawieszenie gwintowane AP Sportfahrwerke jest to tańszy odpowiednik produkowany przez KW i jeżdzę już dwa miechy i jest rewelacja są troszkę twardsze niż zawieszenie M-technic które u siebie miałem fabrycznie zamontowane ale takie zawieszenie kosztowało mnie 2500 zeta ale jestem zadowolony z tej opcji nie jest to żaden beton tylko kompromis pomiędzy twardym a miękkim zawieszeniem, polecam to zawieszenie.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

gwint za 1200... kupisz, rozleci się po roku, a auto będzie wytrzęsione.

Poszukaj Bisltein B8 na allegro, jakaś używka, i do tego jakiś spring, 40/30, będziesz bardziej zadowolony.

Będziesz Mógł Więcej