Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Problem z wyciekiem oleju. Wycieka po stronie kierowcy. Bardzo maly, ale cos wycieka. Plynie po gumie znajdujacej sie na wachaczu i z tamtad kapie. Jestem zielony, ale moze ktos mial podobny przypadek i potrafi odpowiedziec co to moze byc, Pozdrawiam.
Opublikowano
No wlasnie pewnosci czy to olej jest nie mam 100%. Stan oleju taki jak byl. Sprawdzam regularnie i nie ubywa wiec mozliwe ze to plyn wspomagania. Teraz pytanie jak pozbyc sie takiego wycieku.
Opublikowano
No wlasnie pewnosci czy to olej jest nie mam 100%. Stan oleju taki jak byl. Sprawdzam regularnie i nie ubywa wiec mozliwe ze to plyn wspomagania. Teraz pytanie jak pozbyc sie takiego wycieku.

najpierw kolego na kanał osłony silnika out, latarka i szukaj skąd cieknie i dalej bedziemy mysleć :cool2:

Opublikowano
No domyslam sie ze bez tego sie nie obejdzie.

dokładnie inaczej to wróżenie z fusów... jednakże najbadziej prawdopodobny bedzie wyciek z maglownicy... zapewne czerwony płyn...

Opublikowano
moim zdaniem to cieknie płyn wspomagania spod zbiorniczka... to cieknie każdemu praktycznie...
  • 3 tygodnie później...