Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, mam problem z oświetleniem - brak wstecznego. Przewody i żarówki sprawdzone, fachowcy kazali mi szukać foot modułu (nie jestem pewny czy dobrze usłyszałem nazwę) o nr.: 61 35 6 961 134; 61 356 977 724; 61 356 987 999; 61 35 9 128 184. Podobno pasuje moduł od wersji 3 i 1. Moduł steruje oświetleniem, ale nie ma pewności czy wymiana rozwiąże problem, bo komp. nie diagnozuje tego modułu. Jeśli ktoś słyszał o dobrym dostawcy, chetnie używka, bo nie mam pewności czy chodzi o moduł.

pozdrawiam!

Opublikowano
Chodzi o moduł świateł FRM. Rzeczywiście seria 1 i 3 używa tych samych. Zdiagnozuj moduł u kogoś, kto sobie z tym poradzi i nie będzie nazywał modułu świateł "foot modul" :D Albo sam kup kabelek + INPA i coś moze Ci się rozjaśni.
Opublikowano
Jest to footwell module, czyli moduł przypodłogowy, mieści się między pedalierą a kierownicą. Diagnoza w ASO to koszt pewnie ze 100 - 150zł. pozdr
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zmień swoich miszczów bo Cie robią w balona. Każdy kto ma fejs i INPĘ czy DIS'a zdiagnozuje to a co dopiero ASO ... Mają chłopaki wysokie mniemanie o sobie.
Krzysztof
Opublikowano
Mam taki modul FRM do sprzedania (do normalnych swiatel), bo kilka dni temu wymienilem na nowy do xenonow. Po zmianie normalnych reflektorow na xenon + spryskiwacze, nie dzialaly swiatla "dlugie" (zapalaly sie tylko te wewnetrzne, normalne zarowki, ale nie wlaczaly sie "dlugie" w soczewce) i nie dalo sie zakodowac spryskiwaczy... Teraz po wymianie modulu wszystko dziala ;)
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Koledzy padł mi moduł świateł i mam pytanie czy muszę kupić taki sam bo nie mogę go dostac na alleg. Potrzebuje kogoś kto mi dopasuje ten moduł, mam dynamic xenon 320d e90 2005r nr mojego to 6135 68611 3501
Opublikowano
no bo słyszałem że można kupić od nowszego samochodu i zaprogramować tak jak mam ten. Jestem zielony w temacie więc pytam a może jest ktoś z okolic Tarnowa kto by mi to zrobił??
Opublikowano

Możesz kupić spokojnie FRM II i kodujesz, nowszy moduł = więcej bajerów związanych z oświetleniem.

http://allegro.pl/listing.php/search?string=frm+2&category=620&sg=0

http://allegro.pl/listing.php/search?string=frm+II&category=620&description=1&sg=0

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Koledzy poszukuje kogoś z okolic Tarnowa z pojęciem o programowaniu bo potrzebuje zaprogramowac moduł świateł i mp3 w navi bussines przy okazji.
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam! Mam e90 z 2006 z dynamic xenon i pakietem oświetlenia w klamkach. Chciałbym zmienić moduł świateł na ten nowszy ponieważ nie mogę w moim zakodować świateł powitalnych (np. ringów po otwarciu auta). Jaki moduł powinienem kupić aby to wszystko grało?