Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić bmw podaje link do strony...http://otomoto.pl/bmw-320-bialy-czarny-dach-zamiana-na-m-C20191695.html

auto podobno chodziło...sprzedawca powiedział że wyjeżdżając z lakierni cos zasmierdziało z nawiewu z kokpitu srodkowego zgasił auto i juz nie mowgł odpalić. podobno wszystko działa...czyli swiatła, szyby, kluczyk przyjmuje do stacyjki ale nie dziłąja zegary i nawigacja. czy ktos moze oriętuje sie czy warto pakować sie w takie auto i co moze byc odpowiedzialne za tą przyczyne. pozdrawiam serdecznie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Osobiście bał bym się kupować samochód z taką usterką bo może to być studnia bez dna, możliwe że właściciel ukrywa coś poważnego bo inaczej sam by to naprawił i sprzedał w normalnej cenie. A może samochód był zalany wodą i zaczynają się cyrki z instalacją.
Opublikowano

lepsza mina to musi być...

w tej cenie to można kupić dobre e46 :norty: a nie tak wypasione e90 co to tylko Panie coś strzeliło...

handlarz zobaczył że wtopił i próbuje wyciągnąć chociaż zaniwestowany kapitał

Opublikowano (edytowane)

zapytaj na wstępie sprzedającego czy ta trójka wyglądała tak samo jak to auto z tył pod folią .....

widzę że jest to jakiś handlarz i uwierz mi , ze oni wiedzą dobrze co jest zepsute i wiedzą też ile to kosztuję .......

Najbardziej dziwią mnie komisu w których stoją same golfowozy , passaratti i audi do 20 tys zł a nagle znajduję się "perła" BMW o wartości rynkowej np. 50 tys zł . Dla mnie świadczy to o tym że dużo więcej za takie BMW nie zapłacili jak za passata b5

Edytowane przez kamil20011
Opublikowano

To auto to na 99% kupa złomu.

Nie szukaj okazji, tylko wyłóż normalną kasę za coś pewnego.

A nie zatopionego rozbiutka składanego z trzech aut.

Opublikowano
Witam mam zamiar kupić bmw podaje link do strony...http://otomoto.pl/bmw-320-bialy-czarny-dach-zamiana-na-m-C20191695.html

auto podobno chodziło...sprzedawca powiedział że wyjeżdżając z lakierni cos zasmierdziało z nawiewu z kokpitu srodkowego zgasił auto i juz nie mowgł odpalić. podobno wszystko działa...czyli swiatła, szyby, kluczyk przyjmuje do stacyjki ale nie dziłąja zegary i nawigacja. czy ktos moze oriętuje sie czy warto pakować sie w takie auto i co moze byc odpowiedzialne za tą przyczyne. pozdrawiam serdecznie

Oglądałeś już to auto? bo jeśli nie to chyba pomyliłeś działy. Od aut z ogłoszeń jest inny dział. Nie rób z forum śmietniska.

Jedź obejrzeć trójkę, wszystko sprawdź, a później na forum zadaj konkretne pytanie.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano
Daruj sobie. Tutaj masz tego samego sprzedającego, samochód jeszcze przed lakiernią, też lekko uszkodzony :wink: http://otomoto.pl/bmw-325-uszkodzony-z-przodu-C19639568.html.

O ja p... Ten czeka na przeszczep polowki :duh:

Tego białego to bym unikał jak ognia, musiał być pewnie w takim stanie jak ten pokazany przez artuja, handlarz zdał sobie sprawę że wtopił i teraz zebrało mu sie na "szczere" wyznania że niby lekko puknięty, ale coś zaśmierdzialo i nie pali, a w rzeczywistości próbuje się pozbyć trupa.

e90 to nie golf II że się poklepie, pospawa i bedzie jezdzil, tutaj nie licz na okazje.

Opublikowano
Daruj sobie kolego. Nie ma takich okazji. Coś co jest w dobrym stanie musi kosztować i tyle. Lepiej dozbierać kasy i kupić coś konkretnego-sprawnego:) A to BMW z ogłoszenia to szrot jakiś. Pozdrawiam:)