Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zamów sobie 2 takie, tyle że bez dyfuzora o średnicy kielicha 55mm: http://new.ulter.com.pl/offer/endings/single/56

sam mam takie i jestem bardzo zadowolony ; )

masz może zdjęcia jak auto wygląda z tymi końcówkami?

Ja też jestem na etapie szukania końcówek do swojej e60. I też myślałem nad tym modelem ultera co pokazałeś, tyle że o średnicy końcówki 80mm - i też bez dyfuzora.

Wspawywałeś je czy złapałeś jakąś opaską zaciskową ?

Opublikowano

Autko wygląda naprawdę atrakcyjnie ; ))

Co do montażu, to wspawałem... '

Aha, i wydaje mi się że Ulter nie produkuje tego modelu w rozmiarze 80... Są 70 i 100 ;))

Ja osobiście zamawiałem drogą mailową. Należy jednak pamiętać zeby napisac wszsystkie dane i dokładnie zaznaczyć, że ma być bez dyfuzora ;)

pzdr

BMW E60 530D SEDAN 2003r
Opublikowano
Autko wygląda naprawdę atrakcyjnie ; ))

Co do montażu, to wspawałem... '

Aha, i wydaje mi się że Ulter nie produkuje tego modelu w rozmiarze 80... Są 70 i 100 ;))

Ja osobiście zamawiałem drogą mailową. Należy jednak pamiętać zeby napisac wszsystkie dane i dokładnie zaznaczyć, że ma być bez dyfuzora ;)

pzdr

a masz jakieś zdjęcia.. ew mógłbyś zrobić ? ciekawi mnie to jak to wygląda..

Opublikowano

Mi też podeślij: [email protected]

Mi bardziej pasuja z wyglądu te co ja pokazałem 80mm. Tylko sie zastanawiam czy nie mają za duzej srednicy kielicha bo 60mm najmniejsza a ja mam 55mm...