Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...pokora? wobec kogo czy czego? chyba wobec samego siebie ale tylko dlatego, że znam tych którzy w branzy motoryzacyjnej sa dłużej niz ja ... a branza to nie handlarze czy komisy alc coś znacznie większego bo "jakoś" auta produkuje sie i "jakoś" trafiają do dealerów itd. ... co do pewności aut to jeśli spróbujemy ją określić, pozwole sobie nazwać, poziomem oszustwa to w fabryce mamy kilka procent jako wynik dopuszczalnych tolerancji co do jakości wykonania to na poziomie handlarzy czy komisów mamy juz kilkadziesiąt ( wszyscy wiemy co robią ) także tak jak Kolega Loona Thic wspomiał 100% pewności nie jest mozliwe ... jak ktoś chce miec e90 to nic mu nie przemówi do rozumu ... zapewne Kolega robi80 jest bardzo dobrym mechanikiem ale nie zdaje sobie sprawy jak "robi się " i uwiarygadnia samochody poleasingowe aby kupujący był przekonany, ze ma dobre auto ... praktycznie każdy atrakcyjnie wygladający "poleasing" w cenie poniżej 50.000pln ma kręcony przebieg ( poddaję do rozważania jaki był oryginalny przebieg aby cena auta z opłatami i "zrobieniem" pozwoliła zarobić co najmniej 1000euro)... niestety to co oferowane jest to takie auta bo tylko na takie stac większośc polskich amatorów e90 ...nawet auta powypadkowe nie dają gwarancji zarobku na poziomie zbliżonym do 'poleasingowego" już tylko z powodu czasu naprawy ...
Opublikowano

z ceny auta

Najlapiej sie zarabia na kreceniu licznikow trwa to 10minut a zarobek dobry ,naprawa powypadkowego musi byc okrojona bo inaczej sie poplynie niestety a to znowu przez te dudowne ceny aut bezwypadkowych z niskimi przebiegami.

W tym caly burdelu jest to najgorsze ze za handel wzieli sie wszyscy pojechali przekrecili i stoi pod plotem z kartka sprzedam!!!! a podatki placi co 20ty :mad2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Co myślicie o tym

http://otomoto.pl/bmw-320-2008r-2-0d-177km-bezwyp-serwis-C20532530.html

vin WBAVW11090A278637 - PODANY PRZEZ TEL

Byłem i oglądałem ją. Praktycznie cała malowana w koło, środek trochę podjechany co wskazuje na wyższy przebieg. Znaczek na klapie z tyłu 318d , na zdjęciach go nie ma. Całkiem możliwe, że jest to 143 km , a nie 177 nie wnikałem już w to. Mają kilka E90/E91 ale każde naprawiane i klepane, nie które stoją jeszcze nie poskładane. Pozdro

• 2 lata później...
Opublikowano
Heh, ten komis znajduje się "aż" 1,5 kilometra od mojego domu ;)

No to z całym szacunkiem, ale obrażasz autorytet serwisów BMW, ponieważ auto przed kupnem właśnie tam było sprawdzane.

Kolego mam tylko pytanie, gdzie dokładnie sprawdzałeś swoje auto przed zakupem? W jakim ASO, tzn?

Panowie, owszem post stary, ale oszukanemu przez nich (celowo piszę z małej litery, bo nie mam szacunku do takich oszustów) to nie przeszkadza. Też kupiłem u nich betę. Oglądana raz samemu, potem drugi raz z Kolegą, potem i owszem sprawdzona w ASO (z przyzwoitości powiem tylko, że w Poznaniu a nie podam nazwy), z którym zapewne owi handlarze mają dobre układy. I co? Piękne BMW ląduje u mnie w garażu - było to już prawie rok temu. Wszystko cacy, ale postawnowiłem sprzedać i kupić większe (z 3 na 5) jako, że pojawił się przypływ funduszy. Co się okazuje. Auto funka nówka (UWAGA wcale tanio go nie kupiłem, co też sprawiło, że zaufałem w bezwypadkowość pojazdu) podczas przeglądu w ASO w Wawie okazało się BITE!!! Kupiec tak drążył, że facet z ASO dokładnie wymienił elementy, które w tym nowym aucie (2012) nie są od niego!!! SZCZERZE NIE POLECAM AUTOKOMISU SPECIAL, z całą jego dresiarską ekipą.