Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy są jakieś inne uchwyty na kubek/butelkę? Ten dokładany przeszkadza pasażerce i lipa. Ma ktoś jakieś inne rozwiązanie?

-------------------

Artur

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
z wad delikatnie przeszkadza przy wbijaniu 5 tego biegu ale to kwestia 3 dni i zapominasz o sprawie :)

wystarczy zamienić skrzynię na automat i po sprawie :wink:

Opublikowano
Ciezki temat z tymi uchwytami, nie da sie jakos w desce wyciac zeby wsadzic ori uchwyty z doposazenia? Lub wymienic czesc deski ? Pewnie koszta by przerosly ...
Opublikowano
sam demontaż deski to już sporo zabawy, samemu się raczej nie zamontuje się ori bo wyjdzie druciarstwo i wykluczą Cię z forum :))

Wymiana deski to około 3h ... wiec tragedi nie ma

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Już prostuję. Nie wiem jak wygląda to w wersji przedliftowej, ale w moim modelu wygląda na to, że wymienić musiałbym "jedynie" część obudowania wokół schowka (tego przy nogach pasażera). Nie wydaje mi się, aby cokolwiek trzeba byłoby robić z deską rozdzielczą.

http://fotowrzut.pl/tmp/upload/UQHTUOT3IN/1.jpg

Ten oto element. Bez klapy schowka oczywiście.

Opublikowano
w przedlifcie jest to element stały , swoją drogą nie miałem pojęcia że można to zmienić z LCI, jesteś pewny że to nie całość deski ?>

A jestes pewny ze w przedlift sie nie da?

Opublikowano
Faktycznie jest to cała deska rozdzielcza. Szkoda. W trakcie wizyty w ASO zapytam jeszcze dla wewnętrznego spokoju. To w mojej poprzedniej głupiej Maździe miałem multum miejsca na butelkę z napojem czy kubek z kawą, a tutaj... :roll: