Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wczorajszej podróży jednak jedno co mnie znerwiło to brak miejsca gdzie można kawę z MC postawić :mrgreen: :mrgreen: .

Czy przerabiał ktoś i czy to się wogóle da dołożenie tych uchwytów na napoje wychodzących z deski rozdzielczej?? - same te uchwyty można kupić osobno na allegro na przykład, ale nie bardzo widzę sposób na ich estetyczne dołożenie w deskę.

Macie jakieś pomysły?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
A jak to jest z tymi stojakami? mi z e91 2006r wychodza z deski od strony pasazera , czyli nie wszedzie tak jest?
Opublikowano
A jak to jest z tymi stojakami? mi z e91 2006r wychodza z deski od strony pasazera , czyli nie wszedzie tak jest?

uchwyty na kubki nie są w standardzie, trzeba było je dodatkowo zamówić (to nie żart) :shock:

Opublikowano
Smutna prawda. Możesz zamówić model skonfigurowany na 300tyś pln i jak zapomnisz tej opcji nie będziesz miał co zrobić z kubkiem. Doposażyć bez wymiany deski się nie da.
Opublikowano

Ten cup holder ktory przedstawil na zdjeciu kolega Cheeroki nawet mi sie podoba.

Chyba sobie zamontuje, a wogole ktos juz montowal ten uchwyt w trojkach? filozofia ta sama?

• 2 lata później...
Opublikowano
Troche odgrzewam temat, czy w e91 da sie jakos wymienic zeby zamiast zlacza pod jakis archaiczny telefon wsadzic w podlokietnik jakis dodatkowy uchwyt na kubek?
Opublikowano

Jedynie możesz zamiast złącza pod telefon włożyć korytko, które daje trochę więcej miejsca w podłokietniku.

Możesz sobie w mojej galerii zobaczyć jak to wygląda.

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

ok, dzieki. rzeczywiscie troche wiecej miejsca, ale ciagle to nie to co szukam :)

chyba bede musial popatrzec za jakas uzywana deska zeby moc wsadzic kolo schowka uchwyty do napoi. nowka chyba z 3k pln kosztuje, ciekawe czy latwo bedzie znalezc uzywke i za ile?

Opublikowano

Rodzice mają vectre z takim czymś, trochę LIPA bo niskie jest, choć spełnia swoją funkcję, ale ORG mocowania na kubki to powinno być jedno z głównych kryteriów wyboru używki, bo nawet głupią wodę trzeba kisić miedzy nogami albo zboku miedzy fotelem a drzwiami, albo prosić żonę o ile jedzie z nami o bok o PODANIE picia :). To z Opla stwarza też ryzyko zahaczenia łokciem o kawę.

pzdr. Łukasz

Opublikowano

No dokladnie, mialem starego hyundaja z 2000 i trzymadelka mial na dwa napoje. A tutaj dopiero w trasie jak kupilem kawe, zorientowalem sie, ze jest tylko jeden uchwyt na napoje - w podlokietniku. Zastanawiam sie nawet nad przyinwestowaniem w cos takiego http://sprzedajemy.pl/deska-konsola-bmw-e90-e91-e92-e93-2009-lift,67542

tylko nie wiem, czy to pasuje do e91 2006 - sprzed liftingu. Ogolnie to makabra z tym brakiem uchwyta na napoje.

Opublikowano

U mnie jedna z priorytetowych spraw przy zakupie E91 byly wlasnie uchwyty na napoje. Nie rozumiem, dlaczego nie byly one standartem we wszystkich E9X...

Pytanie czy nie istniaala by opcja, zeby zrobic cos podobnego jak w F30 na konsoli srodkowej pod panelem klimy?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
W sprzedaży dostępny jest taki oto uchwyt:

http://www.satysfakcja.pl/p/167767-uchwyt-samochodowy-shiru-uchwyt-samochodowy-czerwony.html

Nie jest to co prawda uchwyt uniwersalny, ale w pewnych okolicznościach pewne napoje uda się w nim umieścić.

Co to za lipa ?? Do fiata 126p dobre :)

Dobre, ale się uśmiałem :D :cool2: . ...a tak na poważnie to miałem kiedyś takie badziewie. Lipa jakich mało, strasznie nie poręczna rzecz. Dodam że przyssawka jest dodatkowo wysmarowana jakimś klejem czy czymś i ostre ślady zostaja, potem więcej czyszczenia niż to warte. Kategorycznie odradzam każdemu :D

Opublikowano

http://img24.otofotki.pl/obrazki/oa168_003.jpg

kolego ja mam takie ustroństwo, jest bardzo fajny szeroki i stabilny, nie zdarzyło mi się żebym miał powód go wyciągać, całkiem dobrze wg. mnie wygląda :)

z wad delikatnie przeszkadza przy wbijaniu 5 tego biegu ale to kwestia 3 dni i zapominasz o sprawie :)