Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moj kolega ma 130i mieszka 3km odemnie i tez ma 18" na zime ;) takze sam nie bede ;)

Krzysiek pasuja plug&play ale czy 16 wejdzie nie wiem. spytaj kogos na forum kto ma 130i albo 123d bo chyba maja te same hamulce te auta..

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
16" to raczej na pewno nie wejdzie ale 17" powinno się wcisnąć ;) 18" na zimę w jedynce to faktycznie grubo... ale kto bogtemu zabroni :norty:

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano
A to E87 od F20 tak się różnią bardzo? Zewnętrznie to wygląda bardziej jak lifting.
Opublikowano
A to E87 od F20 tak się różnią bardzo? Zewnętrznie to wygląda bardziej jak lifting.

Trochę się różni...

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Hej Krzysiek, powiedz proszę w jaki sposób przydymiłeś lampy z tyłu? Jak trwała jest Twoja metoda? Dzięki i pozdro.
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dawno nic nie pisałem wiec trzeba uzupelnic :mrgreen:

Auto wystawione bylo na sprzedaz ale ze szkoda bylo sprzedac zostalo na chwile obecna :cool2:

Zostalo kilka rzeczy zrobionych wymienione sprzeglo oraz dwumas (Luk) przy okazji wymienione wszytskie zimeringi (ASO),wyminieniłem rowniez odpowietrzenie baku oraz wyczysciem bak :cool2:

Zostały rowniez wymienione hamulce przod Z4 3.0i tył 123d przewody elastyczne (Trw)

Felgi styling 256 oraz na tto opony firestone sz90 :norty:

Wyrzucony kat :cool2:

Nowe emblematy czarno-białe

Wyprałem przy okazji wnetrze .

W najblizszym czasie wywalam sprezyny te 226 na ebiach pro kit (mam nadzieje ze bedzie bardziej mieko),sportowe fotele,oraz odswiezenie lakieru i jaka powloke sobie poloze :mrgreen: NO i oczywiscie serwis olejowy i filtry wszytskie(powrot do odmy parcianej) ,zastanawiam sie nad olejem ravenol....

Opublikowano
jak zmienisz sprezyny z 226 na eibach to spier%#$@%!@lisz cala charakterystyke zawieszenia.
Opublikowano
rob jak chcesz... twoje auto. ale seria lepsza od vogtlanda.. jak chcesz grzebac to porzadny gwint albo wcale... jakbys mial zwykla koze (seryjne zawieszenie) to warto sprezyny zalozyc inne ale jak smienisz z s226a na inne to auto opadnie Ci 5mm... czyli nic.. i zmieni charakterystyke dasz bardziej miekka sprezyne a amory twarde... moze sie okazac ze bedzie zdecydowanie gorzej niz seria. w zakrecie ... ktos gdzies o tym na forum trojek pisal..
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
NO wlasnie na 3r wyczytalem ze jest duzo lepiej zakladali h&r i vogltand ebiach duzo miekszy byl ,gwint fajna sprawa ale ten co sobie upatrzylem to 4tys :mrgreen:
Opublikowano
I tańszego nie bardzo jest sens kupowac... to chcesz miec miekkie auto na glebie..... załóż airride
Opublikowano

Krzysiek na sportowe dostosowanie podwozia a nie podwozie m pakiet

moim zdaniem śmiało można zmieniać na sprężyny sportowe renomowanej firmy i będzie lepiej niż seria

Opublikowano
No wlasnie przejrzalem nie widze tego,jedynie w zaiweszeniu s704a jest wiecej elemntow

dokładnie, w zawieszeniu m może coś się różnić a tak to nie

chyba, że ktoś ma taką wiedze, to niech poda czym się niby jeszcze różni