Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
blad jest aktualnie nieaktywny... sprobuj wykasowac. Jezeli bedzie dalej wytepowac to sprawdz czy jest napiecie na przekazniku oraz rezystancje cewek. Bedzie wszystko wiadomo :cool2:
Opublikowano

wykasowalem i juz sie nie pokazuje..

a mam takie pytanie jak juz rozmawiamy o inpie. jak wchodze do mojego auta to pisze mi wszystko po niemiecku. kolega ma benzyne tylko ze starszy model i ma po angielsku. da sie to gdzies zmienic?? ... macie wogole jakas instrukcje uzywania inpy?? co do czego slozy itd itd ??

Opublikowano
wykasowalem i juz sie nie pokazuje..

a mam takie pytanie jak juz rozmawiamy o inpie. jak wchodze do mojego auta to pisze mi wszystko po niemiecku. kolega ma benzyne tylko ze starszy model i ma po angielsku. da sie to gdzies zmienic?? ... macie wogole jakas instrukcje uzywania inpy?? co do czego slozy itd itd ??

Poprostu podczas instalacji Inpy masz do wyboru język. Teraz musiałbyś ponownie zainstalować Inpę i ustawić język angielski.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
instalowalem zeby bylo po angielsku. no i u kolegi jak do podepne to ma angielski jezyk a jak pod siebie podepne to mam po niemiecku. nie wiem - to od sterownika zalezy czy co...